Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Roccat Sense musmatter

Er det en serie jeg lenge har ventet på, så er det uten tvil Roccat. Har fått mange pressemeldinger om disse produktene og endelig begynner det å skje saker og ting. I dag skal vi se nærmere på musmattene fra Roccat og nettopp som jeg tenkte, kvaliteten var meget god.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Roccat er for mange en ukjent serie, men definitivt ikke en produktserie som vi skal avskrive. For med den kvaliteten jeg nå har vært vitne til, skal flere store hardwareprodusenter begynne å skjelve litt i buksa nå.

HQ

I dag har jeg sett nærmere på Roccat Sense - musmatter hvor vi gamere blir lovet en meget god nøyaktighet og som skal passe perfekt til gaming. Det første som slår meg da jeg åpner tuben med musmattene er størrelsen. Lengde og bredde er mer normal, men tykkelsen var unik. For med kun 1.35mm føltes det nesten ut som om skrivebordet mitt ble til en musmatte. Det kjennes ikke ut som om du har noen musmatte under musen. I tillegg ligger den fjellstøtt på grunn av gummien som er under den.

Jeg bruker for øyeblikket to muser når jeg spiller og det er Logitech G9 og Zboard Reaper Edge Gaming Mouse og begge disse musene er fra utgangspunktet veldig nøyaktige. Derfor var jeg spent på om disse løvtynne mattene vil gi meg den nøyaktigheten jeg krever for å treffe som sniper i Call of Duty 4. Etter et par runder på slagmarken mot mine venner, fant jeg fort ut at jeg treff inderlig godt med disse musmattene. De hadde ingen sjanse mot mine dødbringende sniperskudd som traff de midt i planeten.

Overflaten på musmattene er i mine øyne lagd av tøy, men for de som er litt per pirkete så kan man skimte et mikrokrystallbelegg som skal gi minst mulig friksjon samt en veldig myk neoprenbakside. Nøyaktig som beskrevet, så gir dette deg en meget nøyaktig opplevelse og jeg fant fort rytmen i spillingen min med disse musmattene.

Motivene var fete og med en stor ytre størrelse på 400 x 280mm, så skal det mye til å bomme på overflaten. Jeg vet hvordan det er med for små musmatter, man ender som ofte på ytterkanten av den og det fører til mye bannskap og bomming på fiendene.

Dette er en annonse:

Alt i alt er disse musmattene perfekt for gaming og jeg kan uten tvil anbefale et kjøp. For med prisen 256 kroner hos Netshop, skal man søren meg ikke klage og når musmattene holder såpass høy kvalitet, ja så sier jeg ikke annet enn "løp og kjøp".

Ønsker du mer info om produktet, så klikker du deg inn på produsentens offisielle nettside

Hvis du i tillegg føler deg fristet til å kjøpe disse musmattene, så finner du de billigst HER

Roccat Sense
Dette er en annonse:
Roccat Sense
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Nøyaktig, stor, løvtynn og god musmatte som passer perfekt til gaming.
-
Ikke mye å klage på her...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Roccat Sense musmatter

Test: Roccat Sense musmatter

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Er det en serie jeg lenge har ventet på, så er det uten tvil Roccat. Har fått mange pressemeldinger om disse produktene og endelig begynner det å skje saker og ting. I dag skal vi se nærmere på musmattene fra Roccat og nettopp som jeg tenkte, kvaliteten var meget god.Loading next content