Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Roccat Sota musmatte

Det har i den siste tiden blitt lansert en rekke gode musmatter. Nå er det Roccat sin tur og vi har testet ut Sota!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Roccat er en kjent produsent av gaming-utstyr og har sendt ut det ene fete produktet etter det andre. I dag har vi sett nærmere på deres nye musmatte som har fått navnet Sota.

Her er noen tekniske spesifikasjoner;

GRANULAR COAT;
for increased gliding speed and enhanced mouse movement

INTEGRATED METAL FOIL;
outstanding tracking characteristics thanks to the integrated metal foil

HARD'N‘FLEXIBLE;
combination of hard pad and ultra-soft base - not just for
high-sense-gamers

Dette er en annonse:

STRIKING SHAPE;
smart operating range thanks to the wrist cut-out on the lower side

HIGH QUALITY MATERIALS;
space saving measures 350 x 270mm in size and just 3mm thick

EASY-TO-CLEAN SURFACE;
allows anything causing friction to be removed in a flash

Det spesielle med denne er uten tvil overlaget som nærmest er like stivt og hardt som SteelSeries 9HD (som vi for ikke lenge siden testet ut). Forskjellen er at resten av musmatten er lagd av tøy og på undersiden skikkelig gumme slik at den ligger som støpt til alle underlag.

Dette er en annonse:

Selve designet er enkelt med Roccat logoen og navnet på oversiden og med en typisk form som kun Roccat har. Størrelsen er 350 x 270 mm og kan for noen kanskje bli litt stor. Tykkelsen er på kun 3mm og gjør at hånden ligger tilnærmet flatt på musmatten noe jeg synes er veldig behagelig.

Det som virkelig imponerte meg var uten tvil overlaget av musmatten som er behandlet med et stoff som gjør at det kjennes veldig stivt ut, men utrolig nøyaktig. Jeg testet ut fire forskjellige muser og fikk nærmest de samme gode resultatene. Musene som fikk kjørt seg var Logitech G9x, SteelSeries World of Warcraft MMO Edition, Mionix Saiph 3200 og Roccat Kone. Ikke bare at musene gled lett over musmatten, men nøyaktigheten var helt på topp og spille sniper i Battlefield 2 og Call of Duty 4: Modern Warfare gikk som en drøm.

Musmatten er stor, tynn, nøyaktig og veldig funksjonell noe som vi gamere uten tvil er ute etter. Jeg er nok en gang imponert over måten Roccat igjen har klart å utvikle og produsere et godt gaming-produkt. Roccat Sota fungerer usedvanlig bra og vi kan selvsagt anbefale deg denne.

Roccat Sota
Roccat Sota
Roccat Sota
Roccat Sota
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Superlett gli for alle muser, tynn, nøyaktig og veldig funksjonell.
-
Ikke nevnverdig stilig design da.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Roccat Sota musmatte

Test: Roccat Sota musmatte

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Det har i den siste tiden blitt lansert en rekke gode musmatter. Nå er det Roccat sin tur og vi har testet ut Sota!Loading next content