Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Roccat Taito musmatte

Nok et kvalitetsprodukt har sett dagens lys fra den fremadstormende gamingprodusenten Roccat. For noen dager siden testet vi ut Roccats Kone og ble dypt imponert. Nå er det deres musmatte Taito som skal ut i ilden...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det finnes mange musmatter i både størrelse, form og farge. kjennetegnet på en god musmatte er overflaten og hvor nøyaktig den er. Jeg har opp igjennom min årelange gamingkarriere testet ut mange musmatter og stort sett har alle mattene holdt mål. Det finnes flere forskjellige matter. Noen er harde, noen har to overflater (hvis du snur dem), noen er myke, noen er små og noen er store. Andre har kanskje fete trykk på oversiden, mens andre er ensfargede og slettes ikke like stilig, men hva gjør vel det om overflaten gir deg nøyaktige utslag.

Roccat har for meg kommet opp på innspurtsiden som en stor og viktig produsent for oss gamere. For kjennetegnet på deres produkter er nettopp design og kvalitet. Gleden var stor da en pakke med musmatte og mus plutselig en dag kom med den snille postmannen til det lille huset i de dype skoger. Nå ville jeg endelig få se om Roccat virkelig ville holde det de hadde lovet oss en god stund nå.

Roccat Taito som denne musmatten heter er stor, den er 40 x 32 cm og har en fin, myk overflate som gjør at musen lett glir over den. Selvsagt kan jeg ikke teste ut kun en mus på den og har funnet frem mine tre muser som jeg har liggende. Den første musen som fikk prøvd seg var Logitech G9 og den lå som støpt til matten samt at den var veldig nøyaktig (ikke så overraskende kanskje). Den neste musen som skulle ut i ilden var Saiteks Cyborg. Den var ikke dårligere enn G9-musen og fulgte veldig godt med i bevegelsene jeg utførte. Den siste musen ut som skulle få prøve seg, var Roccats egen Kone-mus og ikke uventent, så fungerte denne også perfekt.

Hva skyldes det at musene har så god nøyaktighet på musmatten? Roccat Taito er lagd med "nano pattern structure" som sørger for at musen glir lett og kjapt uten at nøyaktigheten blir noe mindre. I tillegg er undersiden lagd av gummi som gjør at musmatten ikke beveger seg selv om du kanskje blir litt for aktiv i spillingen din. Størrelsen gjør at musen ikke beveger seg utenfor musmatten og tykkelsen gjør at du ikke føler noe ubehag av å bruke den på timesvis.

Alt i alt er Roccat Taito et meget godt produkt for oss kresne gamere og kvaliteten er like god som på de mange andre tøymatene vi har testet ut her i Gamereactor. Jeg liker matten og den gir meg den nøyaktigheten jeg ønsker - hva mer kan jeg forlange av en musmatte?

Dette er en annonse:
Roccat Taito
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Nøyaktig, bred, og sitter godt på alle slags underlag.
-
Ikke noe hokus pokus med designet.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

2
Test: Roccat Taito musmatte

Test: Roccat Taito musmatte

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Nok et kvalitetsprodukt har sett dagens lys fra den fremadstormende gamingprodusenten Roccat. For noen dager siden testet vi ut Roccats Kone og ble dypt imponert. Nå er det deres musmatte Taito som skal ut i ilden...Loading next content