Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Saitek Cyborg R.A.T. 7

Robotmusen fra Saitek er tilbake og denne gangen sterkere enn noen gang før. Cyborg-serien har blitt veldig populær og stadig flere gamere velger disse funksjonelle produktene. Nå har den nye R.A.T. 7 lasermusen sett dagens lys og vi har testet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Cyborg-serien fra Saitek er i grunnen veldig spesiell og da tenker jeg på designet. For kjennetegnet på et Cyborgprodukt er alle de innstillingene man kan gjøre med det. Dette er intet unntak for Cyborg R.A.T. 7 lasermus fra Saitek som også denne gangen beviser at Saitek tenker stort og får gjennomslag for et godt produkt!

Her er litt info om Cyborg R.A.T. 7:
* Custom Weight System - Like it light or heavy? Maybe you change the weight to suit your game? No matter, the R.A.T. has you covered. Five 6-gram weights can be added or subtracted in an instant, giving you the perfect weight for a perfect feel. When not in use, the weights can be safely stored in the supplied Weight Storage Container.

* Precision Aim Mode - Hit your target the first time every time. Use the ST Programming Software to set your desired Precision Aim speed (mouse sensitivity), then hold down the Precision Aim button to slow down mouse movement to a level that works for you. A deadly weapon that will hit your enemy where it hurts.

* 5600 DPI - Featuring a new generation 'twin eye' laser sensor that reads each axis separately for pinpoint accuracy, the R.A.T. 7 tracks up to a stunning 6 meters per second. Pro gamers who favor low sensitivity with high movement speed preferences will always experience correct tracking and precision.

* 4 Custom DPI Settings - Use the Rocker Switch to toggle between your custom DPI settings.

Dette er en annonse:

* 5 Programmable Buttons - Combine your Programmable Buttons with 2 regular left and right mouse buttons and give yourself a total of 7 buttons available to punish your competition. Assign your choice of key gaming actions to Programmable Buttons to create your own custom profiles.

* 3 Cyborg Modes - Toggle between three individual R.A.T. modes at the touch of a button. Change sensitivity or Programmable Button actions in an instant and gain immediate access to a mind-boggling 15 commands!
* Powerful ST Programming Software - Change your DPI, set Precision Aim cursor sensitivity, create custom profiles for each game, and assign commands to your Programmable Buttons and Modes. Easy, quick and the power you need right on your desktop.

* Lightweight Metal Chassis - Strong yet nimble, the solid metal frame forms the core of the R.A.T. 7 for enhanced

Hvis du ikke er kjent med noen Cyborg-produkter, så vil du kunne få deg litt av en overraskelse. For det første så har du utrolig mange innstillingsmuligheter og det for den mest behagelige bruken du kan tenke deg. For det andre så har produktene veldig god kvalitet og tåler en støyt om uhellet skulle være der. Jeg har enda til gode å "ødelegge" ved uhell et Cyborg-produkt eller å slite det ut. Det sier litt og jeg er en aktiv spiller. Fra før av finner vi seks tidligere utgaver av musen hvor de første ikke var helt på topp grunnet en litt lugumber nøyaktighet hvor musene hadde en tendens til å hoppe og sprette på skjermen. De siste musene har holdt en meget høy nøyaktighet og ikke minst vært veldig behagelige å bruke.

Dette er en annonse:

Her er noen tekniske specs:
- DPI range - 25-5600dpi (in 25dpi steps)
- Acceleration - 50G
- Polling Rate -Dynamic up to 1000Hz
- Tracking Speed - Up to 6m/sec
- Always On
- PTFE "Slick" Feet
- Gold plated connector
- Braided USB cable
- System Requirements: Connectivity: USB 2.0

Hva er så forskjellen på de foregående musene og R.A.T . 7. Designet er gjort bitte litt om på, men ikke mye. Den største forskjellen er nok DPI-en som på denne musen ligger fra 25 og opp til 5600. Du kan selv bestemme dette. Noen muser har en ekstra liten LCD-skjerm, mens andre har noen ekstra knapper som skal gjøre spillingen til en bedre opplevelse. Denne musen har ingen av disse greiene, men det den imponerer på er innstillingsmulighetene. For med en liten tork kan du enkelt skru musen til å bli lengre, kortere, bredere eller smalere, du kan bytte ut deler etter eget ønske. I tillegg er musens "cover" lagd av et materiale som kjennes veldig behagelig mot håndflaten samt at den har fått tilpasset de fem knappene (som igjen kan programmeres via tre makroer som til sammen gir 15 knappeinnstillinger). Sammen med musen får du med en fin "verktøykasse" hvor diverse deler ligger samt en egen "vektstang" og som gir deg nettopp d en tyngden du er ute etter. Genialt og enkelt å holde styr på de delene du velger å bytte ut.

Mange vil nok si at det å kunne stille inn alt dette, er bare for syns skyld og kun for å være spesiell, men for en som har prøvd det så kan jeg ikke få skrytt nok av denne muligheten. For alle har forskjellige hender og tenk deg å kunne stille inn musen slik at den blir liggende helt "skreddersydd" inn i håndflaten din. Dette får du faktisk med R.A.T. 7 og som gjør den så unik. Knappene havner på rett plass ut i fra hvordan du vil ha det og alt er bare fryd og gammen. Ledningen tvinner seg lite og på undersiden av musen har Saitek sørget for en aluminiumsplate som sørger for hard slitestyrke. Fire glidere gjør at musen glir godt. Dessverre slet jeg på litt grovere tøy musmatter. Her ble faktisk musen unøyaktig og den hoppet og spratt litt frem og tilbake. På spesielt fine flater og harde musmatter fungerte den særs godt og var utrolig nøyaktig uansett hvilken DPI jeg kjørte.

Selv om jeg var litt skeptisk til denne musen med tanke på de aller første musene, så er jeg etter å ha testet den en del timer meget godt fornøyd. Den har et unikt design som gjør den utrolig funksjonell. Nøyaktigheten på de fleste underlag er bra. R.A.T. 7 passer alle hender med at du kan stille om på den i høyden, lengden og bredden samt bytte ut deler på den. Dette er noe som kun Cyborg R.A.T. kan og som gjør at jeg uten tvil vil anbefale deg den. Som en bonus får du med en software som fungerer tilfredsstillende og som gjør det hele til en enkel affære om du må stille inn musen. Om du kjøper Saiteks Cyborg R.A.T. 7 så vil du gjøre deg avhengig av den og vil ikke kunne gå tilbake til noe annet. Den gjør deg rett og slett til en slave og hva mer enn det kan vi gamere da ønske oss av et produkt som holder mål så til de grader?

Saitek Cyborg R.A.T. 7
Saitek Cyborg R.A.T. 7
Saitek Cyborg R.A.T. 7
Saitek Cyborg R.A.T. 7
Saitek Cyborg R.A.T. 7
Saitek Cyborg R.A.T. 7
Saitek Cyborg R.A.T. 7
Saitek Cyborg R.A.T. 7
Saitek Cyborg R.A.T. 7
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Ufattelig mange innstillingsmuligheter, 5600 DPI, følger med en verktøykasse med deler, bra software, god funksjonell lasermus.
-
Kostbar glede, slet litt på veldig grovt underlag.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

3
Test: Saitek Cyborg R.A.T. 7

Test: Saitek Cyborg R.A.T. 7

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Robotmusen fra Saitek er tilbake og denne gangen sterkere enn noen gang før. Cyborg-serien har blitt veldig populær og stadig flere gamere velger disse funksjonelle produktene. Nå har den nye R.A.T. 7 lasermusen sett dagens lys og vi har testet.Loading next content