Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Sennheiser PC 161 Headset

Sennheiser har vi her i Gamereactor ikke sett så spesielt mye på og nå har vi tenkt å se nærmere på et genialt headset som passer perfekt for deg som spiller mye.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Sennheiser er i hard konkurranse med blant annet giganter som Creative, Koss og Logitech. Disse har lange tradisjoner med å produsere spillutstyr for oss kresne gamere og ikke minst headset med mikrofon. Å eie et skikkelig headset er litt alfa omega med tanke på spilling og spesielt i onlinespill som Battlefield 1942, Battlefield 2, Battlefield 2142, Call of Duty 4 og for ikke å glemme CS, så er det dødsviktig å ha et headset som ikke bare gir deg god lyd, men som også formidler dine kommentarer eller utsagn mens kampen står på som verst.

Dessverre er det ikke alle headsetene som klarer denne bragden like godt og det er viktig for oss som spiller aktivt å vite hva som er best. Selvsagt har jeg hørt om Sennheiser før og vet jo hvordan de står i forhold til de andre produsentene, men lite visste jeg hvor godt dette headsetet var - PC 161. Jeg ble totalt overrumplet i forhold til de andre headsetene jeg ha til nå brukt.

Hva er det som gjør at dette headsetet blir så godt mottatt av meg? Jo, for det første er designet lagd slik at det er veldig behagelig å bruke selv under mange timers spilling, for det andre så er lyden meget bra med god bass og selvsagt fin mellomtone som balanserer lyden perfekt. For det tredje er mikrofonen veldig sensitiv og alle de jeg snakker med på ventrilo kan høre meg meget klart og tydelig. Dette gjør at min spilling i spill som Battlefield 2142 har fått en aldri så liten oppsving og jeg nyter å bruke dette headsetet fra Sennheiser.

Om du ikke vil bruke mikrofonen kan denne legges langs med bøylen. "Øreklokkene" er dekket med mykt stoff og bøylen er akkurat passe stiv. Dette gjør at man ikke føler noe ubehag med å sitte med headsetet over en lengre periode slik du kan få av andre lignende headset.

Det er en ting jeg kanksje må kicke litt på og det er ledningen. For meg ble den litt for lang og jeg måtte kveile den litt slik at den ikke kom i veien for meg. En annen ting jeg kunne ha ønsket meg er litt større øreklokker hvor det ville ha medført til enda mer nytelse av å bruke dem.

Dette er en annonse:

Alt i alt er jeg veldig godt fornøyd med headsetet og jeg vil uten tvil anbefale dere andre gamere dette. For ikke bare er lyden knakende god, headsetet er godt å bruke selv under mange timers spilling. Er du på utkikk etter et nytt headset, ja så velg Sennheiser PC 161 - det er jeg bra sikker på at du ikke vil angre på.

Sennheiser PC 161 Headset
Sennheiser PC 161 Headset
Sennheiser PC 161 Headset
Dette er en annonse:
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
God lyd med bra bass, sensitiv mic og behagelig å bruke.
-
Litt for lang ledning (for mitt bruk)
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Sennheiser PC 161 Headset

Test: Sennheiser PC 161 Headset

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Alexander Bjørnås

Sennheiser har vi her i Gamereactor ikke sett så spesielt mye på og nå har vi tenkt å se nærmere på et genialt headset som passer perfekt for deg som spiller mye.Loading next content