Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Shimano Extreme Fishing + Fishing Rod

Big Ben er igjen på farten og denne gangen med en fiskestang for Wii samt spillet Shimano Extreme Fishing.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hva gjør Big Ben så spesiell på hardwarefronten? For det første er produsentene en mester til å utvikle produkter som er geniale å bruke. For det andre har produktene veldig god kvalitet og for det tredje slipper du å ruinere deg om du vil kjøpe inn produkter som hever spillopplevelsen. Det er nettopp det som er hovedgrunnen til at man kjøper slike produkter, nettopp for å heve spillopplevelsen. For man blir kanskje ikke så mye bedre, men det er mye mer moro å fiske med en fiskestang enn å stå med Wii-moten og Nunchucken i løse luften.

Når du ser på esken med spill og fiskestang, ser du at dette appellerer virkelig til familier og kanskje ikke så mye til hardcore gameren. Det er lett å bli fristet når du ser esken som ligger der pent og pyntelig i butikkhyllen.

Selve stangen er bygd på samme vis som en skikkelig fiskestang du bruker for fiske i sjø eller elv. Den kan forlenges og har en sveiv på høyre side. Selv om man ikke kan sammenligne denne stangen med Shimano sine produkter, så er ideen god og til en viss grad fungerer denne fiskestangen godt til Wii.

Hele stangen er lagd av plast og det er enkelt å montere inn Wii mote og Nunchuck i tillegg til at kablene ikke blir i veien. Det som kanskje ikke er fullt så bra er sveiven. Den går i rundt når du sveiver, men på grunn av den er lagd av plast hender det at den henger seg litt opp. Hadde Big Ben f.eks. kostet på et aldri så lite hjullager ville sveivingen blitt mye mer smooth. Selvsagt ville dette igjen ha ført til at produktet hadde blitt dyrere. Foruten dette lille problemet, er fiskestangen et artig produkt som gjør at spillet Shimano Extreme Fishing fungerer godt.

Sega Bass Fishing er et av de beste fiskespillene som finnes og selv om Big Ben kanskje ikke har like lang erfaring som Sega til å utvikle fiskespill, så synes jeg Big Ben har klart seg bra. I spillet må du selv ta deg med båt til der hvor du vil fiske og du må velge riktig tråd samt hva du skal ha av krok. Du kan til og med skyte med pil og bue eller kaste spyd for å fange fisken noe som ikke er helt like enkelt og krever litt treffsikkerhet. Du må være veldig treffsikker for å fange fisken og jeg slet litt med dette.

Dette er en annonse:

Jo flere forskjellige fiskearter du får, jo mer penger får du som du kan bruke på å kjøpe deg nytt utstyr og åpne opp for nye områder. Over 50 forskjellige fiskearter finnes og dette gjør at spillet blir variert og mer spennende. En annen ting som er verdt og nevne er uten tvil muligheten å spille fire samtidig. Dette er ekstra moro om du vil kjempe om den som får mest fisk. Shimano Extreme Fishing er et godt fiskespill som jeg selv har kost meg med. Det finnes fiskespill som er bedre og hvor du også kan bruke stangen til. Sega Bass Fishing er at disse spillene som anbefales, men som et førstekjøp, så får du her mye for pengene med tanke på at i esken så finner du både spill og fiskestang. Big Ben har fått et godt fotfeste og med slike produkter som dette vil de fortsette erobringen av spillNorge og hadde sveivingen gått smooth og fint, så hadde det blitt en meget god karakter på dette produktet.

Shimano Extreme Fishing + Fishing Rod
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Fiskestang og spill i en og samme eske. Enkelt å montere inn Wii mote og Nunchick. Mye for pengene! Fiskestangen kan også brukes i andre fiskespill til Wii.
-
Sveivingen kunne ha vært mer smooth og det lagger spesielt om du blir litt for ivrig...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content