Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Speed Link Competition Pro

En av mine første spillkonsoller var en Commodore 64. Den tiden jeg spilte på den maskinen er episk. Det ble mange sene nattetimer til mine foreldres frustrasjon. Nå er jeg gammel nok til å bestemme og kan nok en gang sette meg ned noen av mine klassiske og det til PC...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Speed Link er en stor leverandør av gamingutstyr og har lenge vært en av de ledende på markedet. De har ekstrautstyr til alle konsoller og ikke minst PC. Vi har en rekke ganger her i Gamereactor testet ut produkter fra Speed Link og har alltid vært fornøyde med produktene.

Da jeg for første gang oppdaget at Speed Link hadde en Competition Pro med 99 av de beste Commodore 64-spillene til PC, var jeg i fyr og flamme. Tenk å kunne oppleve min store glanstid på nytt igjen med Commodore 64 og det på PC-en min samt spille på en joystick lik den jeg faktisk hadde for mange, mange år siden. Dette var for godt til å være sant og gleden var stor da min snille postmann en dag dukket opp med en pakke fra Speed Link. Jeg rev opp esken og jublet høyt da jeg så hva som var oppe i esken. Tenk - nå kan jeg endelig få spilt Commodore 64 igjen.

Jeg tok forsiktig ut joysticken som om den skulle være lagd av glass. Satte den pent ved siden av musen og tastaturet. Installerte CD-en med programvaren som var med og ventet spent på å kunne starte. Designet på joysticken er helt nøyaktig slik den jeg hadde spilt på for mange titalls år siden. Gjennomsiktig med knapper og joystickbevegelser lik den jeg hadde brukt i mine barndomsdager. Nostalgien var til å ta og føle på. Gleden var stor og mimringen var på nytt kommet til de dype skoger.

Her er litt teknisk info om produktet:

* Digital USB joystick featuring micro switches
* Extensive games collection with 99 C64 classics
* 4 buttons featuring that original 80s sound
* Autofire mode on the back of the base
* Extremely robust sprung metal stick
* No driver needed

Dette er en annonse:

Jeg plugget inn joysticken og kjørte inn programmet slik at jeg fikk tilgang på spillene. Det var litt av en samling for å si det slik. Her finner du klassikerspill som Airwolf, BattleShips, Bomb Jack, Cybernoid 1 og 2, Defender of the Crown, Deliverance, Elimantor, Ghosts'n Goblins, Gremlins 2, Mighty Bomb Jack, Mindbender, Nebulus, Paperboy, Paranoid, Samurai Trilogy, Space Harrior, Stormlord, Turrican 1 og 2, Uridium samt en haug med andre store og små spill. Det å spille disse spillene på joysticken var unikt og spesielt når du fikk sett det hele på en stor skjerm. Knappene hadde samme hardhet når du trykket på de som de gamle joystickene jeg hadde for "lenge" siden. Jeg var regelrett i ekstase. Helt utrolig og jeg har nå gjennomført en rekke av spillene som jeg elsket på Commodore 64. Holdbarheten på joysticken virker også bra, for i mine barndomsdager slet jeg ut minst to joysticker mens jeg hadde maskinen. Denne tror jeg vil få problemer med å slite ut på samme vis. Plugg in joysticken i en UBB-utgang og den fungerer like godt som den gjorde for mange år siden. Mer kan jeg ikke ønske meg...

Er du en av de som mimrer etter gode gamle klassiske spill, så kjøp Speed Links Competition Pro. For her får du alle de beste Commodore 64-spillene samlet på et sted i tillegg til en joystick som ser og fungerer slik den gjorde for flere år siden. Jeg er mektig imponert og håper nå på at flere Commodore 64-spill vil finne veien på min PC i tiden fremover. Hva med Last Ninja-spillene - jeg vil spille de om igjen - please Speed Link!

SPEEDLINK Competition Pro USB Joystick
SPEEDLINK Competition Pro USB Joystick
Dette er en annonse:
SPEEDLINK Competition Pro USB Joystick
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
99 klassiske Commodore 64-spill, joystick lik den som fantes på den tiden, Enkelt å komme i gang med spillingen.
-
Her blir du hekta om du er stor fan av Commodore 64! Savnet Last Ninja-spillene!
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Speed Link Competition Pro

Test: Speed Link Competition Pro

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

En av mine første spillkonsoller var en Commodore 64. Den tiden jeg spilte på den maskinen er episk. Det ble mange sene nattetimer til mine foreldres frustrasjon. Nå er jeg gammel nok til å bestemme og kan nok en gang sette meg ned noen av mine klassiske og det til PC...Loading next content