Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: SteelSeries QcK Limited Edition

Selv om vi ikke helt vet når det etterlengtede StarCraft II lanseres, så er ikke SteelSeries snauere enn å tilby oss stilige musmatter med motiver fra spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg er avhengig og kommer til å være fengslet til disse to kjærkomne musmattene mine fra steelSeries i lang, lang tid fremover. Selv er jeg stor fan av StarCraft og har brukt mye tid av mitt gamingliv til spillet som nå endelig får en oppfølger hele 11 år etter releasen av det første spillet. Dessverre er det ikke bestemt noen releasedato av StarCraft II, men vi håper selvsagt at spillet kommer senere i år. Nå har SteelSeries hoppet på den kommende StarCraft II-bølgen og gir oss her to meget spesielle musmatter med motiver fra nettopp StarCraft II.

Det ene motivet på den ene musmatten er Marine og det andre motivet er Kerrigan vs Zeratul. Skal jeg være helt ærlig så sikler jeg stort over begge motivene og akkurat nå bytter jeg på å bruke musmattene for hver dag. Hva ellers er spesielt med musmattene foruten de fete motivene? Det første jeg la merke til var tykkelsen. Den er på kun 2mm og det er søren meg ikke tykt. For med denne tykkelsen er det veldig behagelig å legge hånden ned på matten uten å føle noen form for kanter som håndledd eller arm kommer i kontakt med. Musen glir lett og freidig over musmattens glatte overflate og sørger for en meget nøyaktig opplevelse i alle former for spill. Under testen fikk både Battlefield 2, Battlefield 2142, Prototype og Call of Duty: World at War kjørt seg og om det var musmatten eller min gode spilling, så synes jeg faktisk at treffsikkerheten ble bedre med bruk av SteelSeries QcK.

Vi har nevnt tykkelsen som kun er på 2mm mens resten av størrelsen er 320 x 270mm noe gjør at musmattene er i medium størrelse. Undersiden er lagd av gummi og sørger for at QcK-mattene blir liggende ro selv under massive bevegelser med musen i kampens hete. En annen ting som er verdt å nevne er at musmatten er veldig lett å rulle sammen og tar liten plass om du ønsker deg av gårde til venner for å spille eller for den saks skyld skal delta på LAN-partyer.

Alt i alt er jeg meget godt fornøyd med disse spesialmusmattene med StarCraft II motiver og jeg har ingenting å utsette på dem. Det eneste er at jeg nå er så avhengig at det skal godt gjøres å få meg til å legge bort musmattene og blir nok garantert brukt til de må kastes. Via SteelSeries egen nettbutikk koster musmattene 14.99 Euro + frakt noe som slettes ikke er dyrt med tanke på hva du får. Med en nøyaktighet som er unik og motiv som kan få den mest hardbarkede StarCraft-fansen til å sikle stort, så er dette et sikkert kjøp - uten tvil.

SteelSeries QcK Limited Edition Starcraft II
Dette er en annonse:
SteelSeries QcK Limited Edition Starcraft II
SteelSeries QcK Limited Edition Starcraft II
SteelSeries QcK Limited Edition Starcraft II
Dette er en annonse:
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Stilig design, nøyaktig og tynn i tykkelse, veldig behagelig å bruke. Motiv fra StarCraft II.
-
Blir fort avhengig!
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

1
Test: SteelSeries QcK Limited Edition

Test: SteelSeries QcK Limited Edition

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Selv om vi ikke helt vet når det etterlengtede StarCraft II lanseres, så er ikke SteelSeries snauere enn å tilby oss stilige musmatter med motiver fra spillet.Loading next content