Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: SteelSeries SX

Som en av de få i Europa har vi nå den glede å presentere en ny musmatte for deg og denne er unik på mange måter...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Tenk at jeg nå har forbedret meg enormt i Battlefield 2142 og treffer som aldri før. Som sniper er du avhengig at både musen og musmatten samarbeider med deg og det gjør de i aller høyeste grad med denne nye og unike musmatten fra SteelSeries - nemlig SteelSeries SX. At vi i tillegg skulle bli en av de første i Europa til å teste dette produktet er også en tillitserklæring på at vi har en viktig rolle i gamingsamfunnet.

Det spesielle med denne musmatten er måten den er lagd på. Det unike er overflaten og den er lagd i polert fiber aluminium og overflaten er behandlet med anodized oxide. Dette gjør at musen glir ufattelig lett og sørger for en presisjon jeg aldri før har sett maken til. I denne testen har jeg brukt mange muser. Dette for å se om musene taklet overflaten like godt og om det var forskjell på de. Musene som har en viktig rolle i testen er; Logitech G5, soft Habu Laser Gaming Mouse, Saitek Obsidian, Fatal1ty 1010 Mouse, Saitek GM3200 Laser Mouse, Zboard Reaper Gaming Mouse og Razer Deathadder.

Alle disse musene er fra utgangspunktet forskjellige, men når det kom til bruken på musmatten, ja så visste alle klare tegn til forbedring. Til og med den skuffende Saitek GM3200 Laser Mouse visste forbedring og hoppet ikke like mye som på for eksempel SteelPad 5L. Dette beviser ganske enkelt at SteelSeries har truffet meget godt med sin nye og unike musmatte.

Selve spillingen har forbedret seg veldig godt og som sniper er det viktig at overflaten eller underlaget om man vil er godt. For det er ikke mye som skal til med full zoom å treffe i hodet eller å bomme på fienden. Jeg for min del merket en høyere treffsikkerhet med musmatten og med kan jeg jo selvfølgelig ikke annet enn å anbefale deg dette produktet.

Det er en liten negativ ting med musmatten og det er at det samler seg kjappere skitt under gliderne på musen og at disse må rengjøres oftere. Samtidig bør du passe på at musmatten er ren når du spiller slik at du ikke mister noe nøyaktighet av den grunn.

Dette er en annonse:

Størrelsen er perfekt og noe mindre enn SteelPad 5L, men i mine øyne perfekt på mange måter som ikke har all verden av plass på kontorbordet mitt. Alt i alt er dette et grensesprengende produkt fra SteelSeries og jeg anbefaler det uten å blunke. Kjøp det og kanskje er det nettopp du som havner på toppen av spillistene for god treffsikkerhet i spill som Battlefield 1942, Battlefield 2 og Battlefield 2142 samtidig som du gjør deg klar til det überfete Crysis som lanseres den 13. september.

Ønsker du mer info om musmatten, ja så klikker du deg inn her: SteelPad SX

Er du interessert i musmatten, ja så kan denkjøpes her!

Her er de som selger produkter fra SteelSeries i Norge

Dette er en annonse:
SteelSeries SX
SteelSeries SX
SteelSeries SX
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Evig levetid. god glideflate, fin størrelse og masse for pengene!
-
Samler seg litt skitt på musenes glidere...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

4
Test: SteelSeries SX

Test: SteelSeries SX

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Som en av de få i Europa har vi nå den glede å presentere en ny musmatte for deg og denne er unik på mange måter...Loading next content