Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Verbatim Store 'n' Go USB 3.0

Alt blir i dag kjappere og kjappere og ikke minst mindre og mindre. Dette opplever vi på alle fronter. Verbatim er en aktør som har bidratt på dette planet og nå kommer de med en liten bærbar harddisk som faktisk støttes av USB 3.0.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Verbatim har lang fartstid innenfor lagring og i deres produktsortiment finner vi CD, DVD, Blu-ray plater, minnepenner i forskjellige fasonger, harddisker i veldig mange varianter og ikke minst deres egen mediestasjon som har fått gode kritikker verden rundt. I tillegg har de også startet satsningen på å nå ut til oss gamere med en rekke spillprodukter som muser, headsets og musmatter.

At ting bare blir mindre og mindre er det ingen tvil om og i den forbindelse kan vi nok også legge til dette produktet under denne påstanden. For med Verbatims Store'n' Go så må vi bare erkjenne at ting er blitt mye mindre enn for noen år siden. Denne harddisken er genial om du er mye på farten eller vil ha et lagringsmedie som tar liten plass. Med et metallik look så passer denne lille tingen inn uansett hvor det måtte være. Den finnes også mer eller mindre i alle regnbuens farger og med det enkle designet så frister det selv den mest kresne på designerspiren.

Størrelsen på den er kun 127mm x 82mm x 20mm og det gjør at det ikke er noe problemer med å frakte den hvor det måtte passe. I tillegg veier den kun 155g noe som også gjør den til en lettvekter. Det beste med Verbatims Store'n' Go er uten tvil at den støtter USB 3.0 noe som gjør at den lesere 10 ganger kjappere enn ved bruk av USB 2.0. Dessverre er det ikke alle maskiner som støtter USB 3.0, men dette kommer med tiden. På den harddisken vi tester her kan vi lagre opp til 500GB med det du måtte ønske og det er mye plass for å si det slik. Bare for å sammenligne kan den lagre opp til 272 272 bilder med 10 megapixler kvalitet og 125 000 MP3 låter. Meget bra lagringskapasitet med andre ord.

En annen ting jeg alltid har lyst til å teste er å legge inn spill på slike små harddisker for å se hvordan det går. Med USB 3.0 støtten skulle man tro at det ville gå bra og som sagt så gjort. Jeg la inn StarCraft II: Wings of Liberty og det fungerte faktisk meget godt. Selv om det lagget et par ganger, så tror jeg det heller det var andre ting enn lesehastigheten på harddisken. Etter den positive testen med StarCraft II, så prøvde jeg det samme med Mass Effect 2 og med samme gode resultat. Med andre ord, når USB 3.0 blir fullt utbygd vil det ikke være noen problemer med å kunne kjøre spill fra slike bærbare harddisker og da åpner det opp for nye bruksområder og ikke kun til lagring av dokumenter, film og musikk.

På Verbatims Store'n' Go finner du programvaren Nero BackItUp og Burn Essentials Software som gir deg mulighet til å ta backup av dine viktige data.

Dette er en annonse:

Når USB 3.0 blir fullt utbygd, vil denne harddisken virkelig komme til sin rett og etter å ha testet ut USB 3.0 så går ikke jeg tilbake til USB 2.0 som er mye tregere. Nå er jeg bortskjemt og takker Verbatim ærbødigst for dette produktet som lagrer mine viktige dokumenter, musikk og ikke minst spill. Jeg er nok en gang veldig fornøyd med Verbatim som gir oss et godt lagringsmedie for all slags bruk. tillegg til dette støtter også harddisken bruk av Mac noe en del begynner å ha i sitt hjem.

Verbatim Store 'n' Go USB 3.0
Verbatim Store 'n' Go USB 3.0
Verbatim Store 'n' Go USB 3.0
Dette er en annonse:
Verbatim Store 'n' Go USB 3.0
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Liten, kjapp, enkel, stor lagringsplass, støtte for USB 3.0 og USB 2.0.
-
Ikke alt støttes av USB 3.0 ennå.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Verbatim Store 'n' Go USB 3.0

Test: Verbatim Store 'n' Go USB 3.0

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Alt blir i dag kjappere og kjappere og ikke minst mindre og mindre. Dette opplever vi på alle fronter. Verbatim er en aktør som har bidratt på dette planet og nå kommer de med en liten bærbar harddisk som faktisk støttes av USB 3.0.Loading next content