Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Zboard Reaper Edge Gaming Mouse

Ideazon har gjort det igjen og nå kommer de med nok et kvalitetsprodukt som jeg uten å blunke kan anbefale alle gamere. Musen Reaper Edge er nok en mus som gir deg det du er ute etter, nemlig nøyaktighet og god treffsikkerhet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Å teste muser er i grunnen en enkel sak. Faktisk er det noe alle kunne ha fått til. Men det er en ting jeg setter som store krav til en gamingmus og det er nøyaktigheten. For jeg har prøvd en haug med muser opp igjennom mitt årelange gamingliv og de har på langt nær holdt mål. Enten har de vært for unøyaktig eller så har designet feilet stort. Heldigvis har produsenten Ideazon skjønt hva vi gamere er ute etter og har sluppet det ene kvalitetsproduktet etter det andre. I dag skal jeg se på en ny mus som har fått navnet Reaper Edge og jeg er nok en gang veldig fornøyd.

Selve designet er perfekt og hånden min omfavner musen godt (selv om høyrehånden min ikke er spesielt stor). Overflaten er glatt og på venstre side av musen finnes en gummibelagt hvileskulder for tommelfingeren. På over og undersiden av hvileskulderen finner du knapper. Faktisk er dette den første musen jeg har sett med en knapp på oversiden og en knapp på undersiden av hvileskulderen - genialt var det og gjør at du enklere får tak i snarveisknappen under heftige kamper ute på slagmarken.

Musehjulet er dekket med gummi, noe som gjør det enkelt å scrolle. Like ovenfor musehjulet finner du en knapp hvor du kan stille på DPI-en eller farten på musen (som er 3200 DPI). Jo høyere DPI du har, jo kjappere beveger musen seg uten at du trenger fysisk å bevege musen. De forskjellige innstillingene strekker seg fra 800, 1200, 1600, 2000 og til hele 3200 DPI. Jeg for min del spiller med høy DPI og da med innstillinger rundt 2000 DPI. I tillegg til DPI-knappen finner du også en liten skjerm som viser deg hvor høy DPI du bruker og med maks fart (DPI) beveger lysene seg i skjermen oppover på en fet måte.

Nedenfor DPI-knappen finner du Ideazon logoen i rødt noe som jeg synes er stilig. Jo flere lys, jo tøffere er det, spesielt når jeg er på LAN-partyer, da er det herlig med så masse lys som mulig.

Jeg har nå testet ut musen på flere forskjellige underlag og det med like godt resultat. Det første underlaget musen fikk prøvd seg på var skrivebordet og den fungerte overraskende godt, så fant jeg frem tøymatten min og Reaper Edge hadde også her en fin nøyaktighet. Så fant jeg frem den musmatten jeg bruker når jeg spiller Battlefield 2 og Battlefield 2142, nemlig SteelSeries SP. Her ga musen det beste resultatet og var ufattelig nøyaktig selv med den høyeste DPI-en.

Dette er en annonse:

Det er to ting jeg savner med musen og det er at ledningen er litt kort samt vekter. Jeg har fra før spilt veldig mye med Logitechs G9-mus og her har jeg satt inn vekter gir den perfekt tyngde. Vekter finnes dessverre ikke i Reaper Edge og da blir musen litt for lett etter min smak og det gjorde tingene vanskeligere for meg som sniper. For når du spiller sniper er det ikke mye som skal til for å treffe headshot eller en total bom.

Alt i alt er musen meget god og gir deg veldig mye for pengene. Nøyaktigheten er noe Ideazon har satt høyt på planen og selv med høy DPI funker Reaper Edge godt. Jeg kan uten tvil anbefale gamere denne musen og er du ikke like bestemt angående bruken av, så er dette et sikkert kjøp.

Ønsker du mer info om Reaper Edge, så klikker du deg inn på den offisielle nettsiden til Ideazon.

Ønsker du å kjøpe musen, så finner du den HER

Dette er en annonse:
Zboard Reaper Edge Gaming Mouse
Zboard Reaper Edge Gaming Mouse
Zboard Reaper Edge Gaming Mouse
Zboard Reaper Edge Gaming Mouse
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Nøyaktig, godt design, høy DPI.
-
Savner lengre ledning og vekter.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

3
Test: Zboard Reaper Edge Gaming Mouse

Test: Zboard Reaper Edge Gaming Mouse

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Ideazon har gjort det igjen og nå kommer de med nok et kvalitetsprodukt som jeg uten å blunke kan anbefale alle gamere. Musen Reaper Edge er nok en mus som gir deg det du er ute etter, nemlig nøyaktighet og god treffsikkerhet.Loading next content