Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: ZOWIE G-TF musmatte

ZOWIE har for meg vært en åpenbaring som produsent av gamingutstyr og headsetet jeg testet ut forleden fikk virkelig øynene mine opp for denne produsenten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Nevn et produkt som er veldig viktig for en PCgamer? Mus, tastatur, headset, kraftig PC er viktig, men det er et annet produkt som er like viktig og som utgjør enten himmel eller helvete når du spiller. Produktet jeg tenker på er den berømte musmatten. Noen liker musmattene myke og i tøystoff, men andre liker musmatten harde. Noen vil ha de store mens andre har ikke plass og må ha de i mindre størrelse. Jeg liker alle typer godt og har en bitte liten forkjærlighet for harde musmatter, selv om jeg har testet ut myke matter som også fungerer meget godt.

ZOWIE er ikke så veldig kjent her i Norge og jeg har ikke sett så mye reklame på dette produktet. Etter å ha testet ut headsetet ZOWIE Hammer, er jeg klokkeklar på at denne produsenten kan gjøre det sterkt her i Norge med sine produkter. For det første holder produktene høy kvalitet, for det andre fungerer produktene godt og for det tredje ruinerer du deg ikke av å kjøpe de, noe vi gamere tenker en del på. Viktig å få mye ut av pengene man bruker på muser, musmatter, tastaturer og headset.

ZOWIE G-TF er en myk musmatte som har størrelsen 440mm x380mm og er 4mm tykk og er "lagd" av Counter Strike mesteren Abdisamad "SpawN" Mohamed. Han har vunnet hele 12 verdensmesterskap i CS. Med andre ord, ZOWIE har fått en ekspert med på laget og dette sørger for en musmatte i verdensklasse. Toppen av musmatten er i et spesielt stoff som gjør at det blir mindre friksjon, men bedre nøyaktighet samt at det er enkelt å holde musmatten ren for støv og smuss. Faktisk tåler musmatten veske og dette var noe jeg selvfølgelig måtte teste ut. Jeg fant frem en kopp med vann og helte over musmatten. Vannet prellet av musmatten og den var like tørr og fin etter mitt lille stunt.

En annen ting som ZOWIE har gjort og det er å forsterke kantene rundt musmatten slik at man slipper at den flises opp etter en del gamingtimer. Dette er noe myke musmatter har en tendens til å gjøre. I tillegg rulles den helt ut slik at du ikke opplever kanter noe som kan være ganske så irriterende. Undersiden av ZOWIE G-TF er belagt av gummi slik at den ikke flytter på seg under kampens hete.

ZOWIE lover oss at den er nøyaktig uansett musprodusent og dette kan jeg skrive under på selv. For etter å ha testet ut fire forskjellige muser, kom jeg frem til at musmatten fungerte like godt med like gode nøyaktighet for alle de fire musene. Med andre ord, det er ikke vanskelig for meg å kunne anbefale denne musmatten med tanke på kvaliteten og ikke minst nøyaktigheten. Om man er uheldig å søle på musmatten, ja så preller vesken av som om ingenting var skjedd og trekker ikke inn i stoffet slik det gjør på en del andre merker. For er man på LAN med liten plass og det drikkes en god del, så er det godt å vite at musmatten i alle fall tåler litt søl. Nå håper jeg bare at ZOWIE fortsetter å satse her i Norden, for med deres produkter kan de nå langt. Takk til ZOWIE for et knakende godt produkt!

Dette er en annonse:
ZOWIE G-TF
ZOWIE G-TF
ZOWIE G-TF
ZOWIE G-TF
Dette er en annonse:
ZOWIE G-TF
ZOWIE G-TF
ZOWIE G-TF
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Funksjonell og nøyakig musmatte. Fungerer med mange forskjellige musmerker. Tåler veske.
-
Litt tykk og ikke alle vil ha den i så stor størrelse.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: ZOWIE G-TF musmatte

Test: ZOWIE G-TF musmatte

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

ZOWIE har for meg vært en åpenbaring som produsent av gamingutstyr og headsetet jeg testet ut forleden fikk virkelig øynene mine opp for denne produsenten.Loading next content