Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: ZOWIE SWIFT - musmatte!

ZOWIE er fortsatt fraværende her i Norge og man må over grensen for å kunne kjøpe disse gamingproduktene. Synd er det, for gamingNorge vet ikke hva de går glipp av.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi har tidligere testet ut både ZOWIE G-TF musmatte og ZOWIE Hammer headset og begge disse produktene falt i god jord. Nå er altså den amerikanske produsenten her igjen og presenterer en ny musmatte hvor en av verdens beste Counter-Strike spillere med artistnavnet SpawN har vært med på å lage. Navnet på musmatten er ZOWIE SWIFT og er i sort farge. Den kommer også i fargene rød og blå. På midten av musmatten finner du logoen til SpawN noe som gjør at den får et mer personlig preg. Runde kanter sørger for en behagelig bruk og du slipper å hekte deg i musmatten om du forandrer på grepet.

På venstre topp finner du logoen til ZOWIE og på hele undersiden finner du tynne gummiknotter i logoen til ZOWIE som gjør at musmatten ligger godt i ro. Størrelsen på musmatten er 340 x 290 og har 2 mm tykkelse noe som er veldig tynt sammenlignet med andre musmatter av samme art. Selv om den er tynn, er materialet veldig stivt og du har ikke noen problemer med å legge musmatten for eksempel i sengen eller på noe mykt. Den vil ikke bøye seg av den grunn. Toppen av SWIFT er av ruglete plastoverflate og gjør at det hele føles veldig nøyaktig ut. Jeg testet ut forskjellige typer muser (Logitech G9/G9x, Mionix Naos 5000 og Qpad 5K) og alle hadde den samme gode nøyaktigheten. Samtidig lover ZOWIE nærmest en udødlig levetid på musmatten på grunn av det spesielle plastoverlaget noe jeg selv kan skrive under på etter å ha testet den ut i mange titalls timer uten å se noe som helst slitasje.

Alt i alt er jeg meget godt fornøyd. SWIFT holder det den lover og jeg skjønner godt hvorfor CS-mesteren SpawN spiller så godt når han bruker slike hjelpemidler som denne musmatten. ZOWIE Gear har nok en gang bevist at de hører til i toppen blant produsenter av gamingutstyr og de har her et produkt som fungerer meget godt. Er du på utkikk etter en ny musmatte, så bør du dra over grensen og kjøpe denne. Det vil du ikke angre på. Nå håper jeg inderlig at man etter hvert kan få kjøpt disse produktene fra ZOWIE i Norge hvor den i Sverige koster den nette sum av 368 SEK.

ZOWIE SWIFT
ZOWIE SWIFT
Dette er en annonse:
ZOWIE SWIFT
ZOWIE SWIFT
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Tynn, nøyaktig og stiv. Passer mange forskjellige muser. Mye for pengene.
-
Kunne ha kommet i litt mindre størrelse...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: ZOWIE SWIFT - musmatte!

Test: ZOWIE SWIFT - musmatte!

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

ZOWIE er fortsatt fraværende her i Norge og man må over grensen for å kunne kjøpe disse gamingproduktene. Synd er det, for gamingNorge vet ikke hva de går glipp av.Loading next content