Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tetris Effect

Tetris Effect har fått lanseringsdato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tetris havner ofte ganske høyt oppe på listen når folk skal rangere verdens beste spill, mens Rez Infinite er ofte i toppen når man snakker om virtual reality-spill. Da er det kanskje ikke så rart at mange ble spente da Rez-skaperne i Enhance Games avduket Tetris Effect. Spillet vil nemlig blande moderne Tetris med noen skikkelig visuelle godbiter både på TVen og PlayStation VR. Nå vet vi endelig når det kommer for salg også.

Enhance Games kan avsløre at Tetris Effect lanseres den 9. november. Den dårlige nyheten er at de ikke kan si mer enn det, men de lover å komme med mer spennende nytt "ganske snart". Forhåpentligvis er dette demoen de har snakket om en stund, for undertegnende er helt klart nysgjerrig på dette.

HQ
Tetris Effect

Relaterte tekster

1
Tetris EffectScore

Tetris Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

"Man kan ikke finne opp hjulet igjen" er noe enkelte liker å si, men nå viser Enhance Games at dette bare er tull. Tetris Effect tar nemlig en velkjent oppskrift til nye høyder.Loading next content