Norsk
Gamereactor
nyheter
The Cosmic Wheel Sisterhood

The Cosmic Wheel Sisterhood feirer valentinsdagen ved å lodde ut en gigantisk dildo

Decostructeam ønsker oss en valentinsdag "av kosmiske proporsjoner".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne uken feiret verden valentinsdagen, og i likhet med alle andre store merkedager i kalenderen feirer selskaper ofte med små spillrelaterte godbiter. Men i dette tilfellet har studioet Decostructeam valgt å forberede en konkurranse for fansen av den nyeste utgivelsen, The Cosmic Wheel Sisterhood, men den er ikke "liten" i det hele tatt.

Det spanske studioet har gått sammen med det håndverksmessige sexleketøyfirmaet Uberrime for å lage tre dildoer inspirert av The Cosmic Wheel Sisterhood som vil bli utloddet til deres mest lidenskapelige fans. Sammen med denne fantastiske giveawayen vil de også inkludere et av spillets spesialtilpassede tarotkortstokker.

Hvis du vil delta og vinne denne dildoen av "kosmiske" proporsjoner, kan du delta på nettsiden som er opprettet for anledningen. De har et fullstendig bildegalleri med detaljer, men i tilfelle du vil få lyst på mer, kan du ta en titt nedenfor.

The Cosmic Wheel Sisterhood

Relaterte tekster

0
The Cosmic Wheel SisterhoodScore

The Cosmic Wheel Sisterhood

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Avgjør universets skjebne med dette interaktive fiksjonsspillet fra teamet bak The Red Strings Club.Loading next content