Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

The Elder Scrolls Online er gratis å spille i april

Ikke gå glipp av denne muligheten til å sjekke ut Bethesdas omfattende onlinerollespill tilgjengelig for Mac, PC, PlayStation og Xbox...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Bethesda og ZeniMax Online Studios har nå gjort The Elder Scrolls Online gratis å spille fram til 16. april. Det massive rollespillet er tilgjengelig til Mac-, PC-, PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One og Xbox Series - og vi spillere kan hoppe inn og utforske hele grunnspillet uten å måtte abonnere eller bruke penger i løpet av denne perioden.

Dette innebærer at du kan utforske de ulike områdene som utgjør Tamriel og delta i aktiviteter rundt om i verden for å få en fin samling rustninger og kraftfulle våpen, i tillegg til å skape din egen karakter som så kan oppgraderes med hundrevis av unike evner, samt gjennomføre tusenvis av forskjellige oppdrag som alle utvider fantasyverdenens historie og byr på en underholdende fortelling.

Selv om du ikke får tilgang til de betalte kapitlene og DLC-ene, er det nå også rabatt tilgjengelig frem til 19. april som gjør det mulig for spillere å skaffe grunnspillet The Elder Scrolls Online og High Isle-kapittelet til en lavere pris, slik at du kan fortsette dine eventyr frem til lanseringen av Necrom-kapittelet i juni.

For å få en idé om hva du kan gjøre i løpet av denne gratisperioden, bør du sjekke ut den praktiske videoen nedenfor, som også forklarer hvorfor du ikke bør gå glipp av denne muligheten til å oppleve eller returnere til The Elder Scrolls Online.

HQ
The Elder Scrolls Online

Relaterte tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Elder Scrolls-serien inntar nettrollespillsjangeren, og vi har sendt Robin på et storslått eventyr på leting etter den sangnomsuste karakteren...Loading next content