Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim får mer innhold - kommer til PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er fort gjort å glemme siden spillet stadig har fått flere utgaver og kommet til flere plattformer, men den 11. november fyller The Elder Scrolls V: Skyrim 10 år. Hva passer vel da bedre enn å avsløre enda en ny utgave?

Bethesda har nå annonsert The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition for PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series den 11. november i år. Her får du med alt som er inkludert i Special Edition, samt over 500 ting folk har skapt i Creation Club. De som allerede eier Special Edition vil kunne betale en god del mindre for en oppdatering.

Noe man faktisk ikke må betale for som Special Edition-eier (eller Xbox Game Pass-medlem) er en oppgradering til PS5 eller Xbox Series, samt tilgang til 3 Creation Club-godbiter: muligheten til å fiske, Survival Mode og Saints and Seducers-oppdragene.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterte teksterLoading next content