Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Dota 2

The International drar til Seattle i år

I oktober.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valve har avslørt vertsbyen og datoene da Dota 2s The International-turnering vil bli avholdt når den finner sted igjen i år. Den store begivenheten, som ofte har den største premiepotten i hele e-sportområdet, kommer tilbake i oktober, og når det gjelder vertsbyen, vil dette være Seattle.

Som bemerket av Valve, vil turneringen finne sted i Climate Pledge Arena, og vil se ut til å ønske det største publikumet i sin historie velkommen. For å legge til dette, blir vi fortalt at gruppespillet for arrangementet starter 14. oktober, med sluttspill som følger. Selve The International vil finne sted mellom 27. og 29. oktober, og som tilfellet har vært tidligere, vil det være en The Road to the International igjen i år, men Valve vil ikke dele noen informasjon om det på noen uker.

Premiepotten for årets turnering har ikke blitt detaljert ennå.

Dota 2

Relaterte teksterLoading next content