Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us: Part Is PC-spesifikasjoner annonsert

Du trenger bare en liten valp for å spille det, men en slem hund for å nyte det i all sin prakt. Alle trenger uansett mye lagringsplass.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis alt hadde gått etter planen ville vi ha spilt The Last of Us: Part I på PC i nesten en uke akkurat nå, men det endret seg i februar. Vi er imidlertid bare 19 dager unna utgivelsen nå, så det er på tide forberede seg.

Naughty Dog har bestemt seg for å starte opptakten til lanseringen ved å kunngjøre The Last of Us: Part Is PC-spesifikasjoner. Kennelen har gitt oss fire ulike alternativer. Dette gjør det klart at du ikke trenger verdens sterkeste PC for å bare kjøre det fantastiske spillet, men du må ha brukt litt penger de siste par årene for å dra full nytte av det. Det som kan være mer overraskende er at du trenger 100 GB SSD-plass for å spille det uansett hva.

Ta en titt på alle PC-spesifikasjonene og få en smak av hva som venter i traileren nedenfor.

HQ
The Last of Us: Part I

Relaterte tekster

2
The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

PlayStation og Naughty Dog sitt mesterverk har blitt enda penere og bedre, så dette er noe alle må spille før eller siden.Loading next content