Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Outer Worlds

The Outer Worlds får fysisk utgave

Obsidian Entertainment sitt kommende action-rollespill The Outer Worlds får en fysisk utgave.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommende scifi-rollespillet til Obsidian Entertainment skal etter sigende komme ut senere i år, men foreløpig har vi ikke noen lanseringsdato. Det vi har derimot er nyheten om at spillet kommer ut i fysisk utgave til PlayStation 4 og Xbox One, mens PC-eiere må nøye seg med kun en digital utgave på Steam, ifølge Game Informer.

Den fysiske utgaven kommer til å koste rundt $60 ifølge utgiver Private Division. LIker du det du har sett av The Outer Worlds så langt?

HQ
The Outer Worlds

Relaterte tekster

0
The Outer Worlds (Switch)Score

The Outer Worlds (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere kan nå bryne seg på ett av fjorårets beste spill. Dessverre kommer versjonen med noen solide nedgraderinger på kjøpet.

4
The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

ANMELDELSE. Skrevet av Lisa Dahlgren

Obsidian Entertainment er endelig tilbake med et nytt førstepersons RPG-spill, og vi våget oss dypt inn i Halcyon-stjerneklyngen for å finne en score å gi det.Loading next content