Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

The Secret World blir tv-serie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir veldig godt kjent med figurene. Da passer det kanskje bedre med en TV-serien.

Det tror i alle fall Infinitum Nihil, Johnny Depp sin produksjonsselskap. Deadline hevder nemlig at de har skaffet seg rettighetene til å lage tv-serie av FunCom sitt The Secret World. Serien skrives av James V. Hart (kjent for blant annet Crossbones og Hook) og ganske ukjente Jake Hart. Serien skal etter planen fokusere på en gjeng hemmelige agenter, og krigen mellom de hemmelige gruppene Illuminati, Dragon og Templar. Dette vil føre dem inn i overnaturlige verdener, samt ta overnaturlige vesener tilbake til vår verden. Det skal bli interessant å følge utviklingen av serien videre.

Tror du spillet passer som tv-serie?

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...Loading next content