Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Surge 2

The Surge 2 forteller alt du må vite i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På fredag fikk vi den gledelige nyheten at The Surge 2 er ferdigutviklet og klart for lanseringen den 24. september. Dette betyr jo selvsagt at alt av innhold er på plass i spillet, så da passer det godt å få en trailer som viser nesten alt vi kan se frem til.

Deck13 har nemlig gitt oss en klassisk "101"-trailer fra The Surge 2 som viser hvordan Jericho City vil by på mer variasjon, noen av de nye fiendene som venter, de utvidede mulighetene til å kutte deler av nevnte fiender, mulighetene til å tilpasse figuren vår på en rekke måter, at de har tatt inspirasjon fra Souls-spillene slik at vi kan legge ut beskjeder til andre spillere og en rekke andre ting som forhåpentligvis gjør denne oppfølgeren enda bedre enn originalen.

HQ
The Surge 2

Relaterte tekster

0
The Surge 2Score

The Surge 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Deck13s oppfølger blander Dark Souls, Bloodborne og Sekiro på flere interessante måter, men bærer fortsatt preg av å ha mindre budsjett og finpuss.Loading next content