Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: Season Two

The Walking Dead fortsetter i mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I løpet av de siste par årene har utviklerne hos Telltale Games nesten blitt for superstjerner å regne i spillbransjen, og mesteparten av suksessen kan tilskrives den kritikerroste og meget populære The Walking Dead-serien.

Studioet har mange andre jern i ilden om dagen, deriblant The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands og Game of Thrones - A Telltale Games Series, men de har på ingen måte glemt sesong to av The Walking Dead.

Denne sesongen startet tidligere i år, og i løpet av mars måned kan vi forvente den neste episoden, A House Divided. Det kommer frem av en Twitter-medling fra utviklerne, der de også la ved et nytt bilde.

Er du spent på fortsettelsen?

The Walking Dead: Season Two
The Walking Dead: Season Two

Relaterte tekster

0
Walking Dead 1 og 2-samlinger utsatt

Walking Dead 1 og 2-samlinger utsatt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Opprinnelig skulle de to Walking Dead-samlingene Complete First Season og Complete Second Season funnet veien til butikkhyllene denne fredagen, men slik blir det ikke....

1
Clementine-figur annonsert

Clementine-figur annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne helgen ble New York Comic Con avviklet, og der annonserte Telltale Games en actionfigur (som det jo heter på godt norsk) av Clementine fra den populære The Walking...Loading next content