Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt klart for PS5 og Xbox Series mellom april og juli 2022

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I oktober fikk vi vite at PlayStation 5- og Xbox Series-utgavene av The Witcher 3: Wild Hunt hadde blitt utsatt til andre kvartal av 2022, men som følge av CD Projekt sitt splittede fokus mellom de nye utgavene av Cyberpunk 2077, utvidelsene til spillet og mer fryktet nok flere at enda en utsettelse ville komme. Det virker ikke å bli tilfellet enda i alle fall.

CD Projekt benyttet anledningen i kveldens investormøte til å fortelle at PS5- og Xbox Series-utgavene av The Witcher 3: Wild Hunt fortsatt ligger an til å slippes en gang mellom den 1. april og 1. juli sammen med spesielt Netflix-innhold.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content