Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
The Wolf Among Us

The Wolf Among Us: Episode 2 - Smoke and Mirrors

Vi har tatt turen tilbake til Fabletown for å fortsette etterforskningen sammen den ikke fullt så store, stygge ulven...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter den hårreisende og sjokkerende slutten på første episode, er det endelig tid for å nøste opp hva som skjedde med Snøhvit og Faith, og vi kommer nærmere innpå seriemorderen som ser ut til å angripe innbyggerne i Fabletown. Smoke and Mirrors starter med at Bigby er på en politistasjon hvor han fort blir hentet ut av Crane. Etter en rask biltur tilbake til Fabletown begynner etterforskningen for fullt for å finne morderen.

The Wolf Among Us

Smoke and Mirrors er mørkere enn den første episoden. Selv om jeg denne gangen valgte å holde ulven tilbake, skjer det mye som drar ting over stokk og stein. Vi får nok et møte med Toad og sønnen TJ, vi møter Bluebeard for første gang og får møte en ganske så slibrig Georgie Porgie, samt det blir et ganske så kleint møte med skjønnheten og udyret.

The Wolf Among Us
Dette er en annonse:

Jo nærmere seriemorderen Bigby kommer, jo merkeligere blir hele situasjonen. Er det en Fable som står bak det hele, eller er det kanskje et menneske? Uten å røpe for mye kan jeg vel si så mye at cliffhangeren fra den første episoden blekner i forhold til den vi ser på slutten av Smoke and Mirrors.

The Wolf Among Us

Det er heller ikke like mange konfrontasjoner i Smoke and Mirrors. I stedet handler det mest om å etterforske, avhøre og finne svar på gåtene fremfor det å banke livskiten ut av de som ikke liker Bigby. Han viser seg dessuten også å være en ganske så sympatisk person. Min Bigby er i hvert fall det, men det er jo som kjent et resultat av mine valg.

The Wolf Among Us
Dette er en annonse:

Det eneste jeg har å utsette denne gangen, er faktisk at Smoke and Mirrors føltes en del kortere enn den første episoden. Korte spillopplevelser behøver ikke å være noe negativt, men i dette tilfellet opplevde jeg det som ganske irriterende. Det er nemlig så engasjerende at jeg ikke vil at det skal slutte så brått. Jeg blir virkelig dratt inn i fortellingen, og før du vet ordet av det er det plutselig over. På toppen av det hele blir det (sannsynligvis) en stund til episode tre blir sluppet ettersom den ikke engang har fått en dato ennå. Men selv om varigheten er i korteste laget, er Smoke and Mirrors absolutt en verdig fortsettelse av serien.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Veldig engasjerende historie, en god fortsettelse og fin utvikling av Bigby.
-
Føles en del kortere enn første episode, og det kan bli lenge til den neste.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content