Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
This War of Mine

This War of Mine har solgt 4.5 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

This War of Mine er et veldig annerledes type krigsspill, istedet for å plassere deg i skoene til en heroisk soldat eller ber deg kommandere en hel arme, plasserer det deg i skoene til en sivil som er utsatt for krigen. Dette indieeventyret har solgt hele 4.5 millioner eksemplarer på alle plattformer og har også klart å tjene inn nok ressurser til å bidra med hele $500.000 til War Child-veldedigheten takket være DLC-salg. Den siste utvidelsen, Father's Promise, er nå tilgjengelig på Android og iOS for 21 kroner.

Har du spilt This War of Mine?

This War of Mine

Relaterte tekster

5
This War Of MineScore

This War Of Mine

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Walløe

Ekte krig er ikke slik den fremstilles i Hollywood-filmer. Ekte krig er brutal og hensynsløs, og i This War Of Mine får vi se den gjennom de uskyldiges traumatiserte øyne...Loading next content