Norsk
Gamereactor
nyheter
This War of Mine

This War of Mine har solgt 4.5 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

This War of Mine er et veldig annerledes type krigsspill, istedet for å plassere deg i skoene til en heroisk soldat eller ber deg kommandere en hel arme, plasserer det deg i skoene til en sivil som er utsatt for krigen. Dette indieeventyret har solgt hele 4.5 millioner eksemplarer på alle plattformer og har også klart å tjene inn nok ressurser til å bidra med hele $500.000 til War Child-veldedigheten takket være DLC-salg. Den siste utvidelsen, Father's Promise, er nå tilgjengelig på Android og iOS for 21 kroner.

Har du spilt This War of Mine?

This War of Mine

Relaterte tekster

5
This War Of MineScore

This War Of Mine

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Walløe

Ekte krig er ikke slik den fremstilles i Hollywood-filmer. Ekte krig er brutal og hensynsløs, og i This War Of Mine får vi se den gjennom de uskyldiges traumatiserte øyne...Loading next content