Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 12

Tidenes sportsspill i Storbritannia

FIFA 12 setter imponerende salgsrekord

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts' FIFA 12 har gått sin seiersgang over hele verden, og høstet blant annet inn en solid 9/10 i Gamereactors anmeldelse.

Suksessen har naturligvis også hatt stor innvirkning på salget, og særlig blant de fotballgale borgerne i Storbritannia har spillet solgt i bøtter og spann.

Faktisk har spillet solgt så godt på den andre siden av Nordsjøen at det allerede har sikret seg tittelen som det mestselgende sportsspillet i Storbritannias historie, og dét etter bare fire snaue måneder i salg.

- Det har allerede tjent inn mer penger enn noe annet FIFA-spill, ja faktisk mer enn noe annet sportsspill til dags dato, kommenterer analysebyrået GfK Chart-Track overfor spillsiden CVG.

Til tross for salgsuksessen ligger FIFA 12 likevel et godt stykke bak tidligere legender når det gjelder antall uker som nr. én på GfK topplister.

Selv med sine fem uker på førsteplass må nemlig FIFA 12 se seg slått av VM-spillet World Cup 98, som var nr. én på lista i hele 11 uker.

FIFA 12
FIFA 12FIFA 12

Relaterte tekster

FIFA 12Score

FIFA 12

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Årets FIFA er et av det bedre fotballspillene noensinne. Det er lekent, men likevel seriøst med nok dybde...Loading next content