Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Ravenbound
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Halo Infinite

   Tidligere 343-utviklere kritiserer Microsofts «inkompetente lederskap»

   Halo Infinite bør være i en 'bedre tilstand', ifølge de tidligere utviklerne.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Etter nyheten om at Microsoft hadde latt over 10.000 ansatte gå, inkludert noen viktige utviklere fra Starfield- og Halo-studioene Bethesda og 343 Industries har tidligere arbeidere ved sistnevnte selskap kommet med kritiske uttalelser mot Microsoft.

   Spesielt har Patrick Wren, som jobbet hos 343 i åtte år før han flyttet til Respawn for å jobbe med Star Wars Jedi: Survivor, sagt Microsoft har "inkompetent lederskap", og at det bare forårsaket "massivt stress på de som jobber hardt for å gjøre Halo det beste det kan være."


   Tyler Owens er en annen tidligere 343-utvikler som tok til Twitter for å kritisere Microsoft: "Som Halo-faner jeg veldig lei av Microsofts forretningspraksis og retningslinjer som sakte dreper det jeg elsker."

   Halo Infinite ble kritisert sterkt etter lanseringen, med utviklerne som tok mye tyn for spillets tilstand, men i de siste månedene har det blitt gjort noe godt arbeid på Halo Infinite med Joseph Staten i spillen som en slags "frelser". Selv med slik ros ble også han påvirket da annonserte permitteringen av 10.000 ansatte i går.

   Halo Infinite

   Relaterte tekster

   0
   Halo Infinite (Flerspiller)Score

   Halo Infinite (Flerspiller)

   ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

   Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

   0
   Halo Infinite (Kampanjen)Score

   Halo Infinite (Kampanjen)

   ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

   Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?   Loading next content