Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Tidligere CS:GO-proff er ikke fornøyd med Counter-Strike 2

Han blir bare trist av å spille det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Counter-Strike 2 er et av årets mest etterlengtede skytespill, men selv med en god del hype rundt spillet er det ikke alltid at de som har fått teste det er like fornøyde.

En av sistnevnte er den tidligere CS:GO-proffspilleren Jacob "Pimp" Winneche som har en del å utsette på skytespillet. Hovedsakelig dreier det seg om ett aspekt: bevegelsene. Han beskriver det som "klønete" og "tregt", og sier at det er "i beste fall forferdelig".

Han er heller ikke fornøyd med å sitte på huk, og sa at når han reiser seg føles det som om han veier 130 kg. I tillegg til bevegelsesproblemene har Winneche også problemer med input lag, noe som gjør seg gjeldende når han strømmer.

Vi får vel vente og se om disse endringene er så ille som Winneche fremstiller dem som når millioner av spillere får fingrene i spillet senere i år.

Counter-Strike 2

Relaterte teksterLoading next content