Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Tidsplanen for Six Invitational 2024 er bekreftet.

Turneringen starter 13. februar og vil inneholde åtte kamper på dag én.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Neste uke starter det største arrangementet i Rainbow Six: Siege konkurransekalenderen, når 2024 Six Invitational går av stabelen. Turneringen arrangeres for første gang i Brasil, og Ubisoft har nå tatt grep og avslørt tidsplanen for turneringen, som viser når hver kamp skal spilles og når lagene skal møte hverandre.

På åpningsdagen (13. februar) vil det bli spilt åtte kamper. På tvers av de to strømmene som viser kampene, kan vi forvente kamper fra kl. 13.00 GMT / 14.00 CET helt frem til midnatt, noe som betyr at det er massevis av Rainbow Six spill å glede seg over. Du kan se hele timeplanen nedenfor, inkludert når de foreløpig ubestemte sluttspillkampene skal spilles.

Rainbow Six: SiegeRainbow Six: Siege
Rainbow Six: SiegeRainbow Six: Siege

Ubisoft har også bekreftet når Year 9-avsløringene vil finne sted. Avsløringen av Year Season 1 er planlagt til 24. februar kl. 17:30 GMT / 18:30 CET, mens Year 9-avsløringen finner sted 25. februar kl. 18:00 GMT / 19:00 CET.

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...



Loading next content