Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Tiger Woods PGA Tour 2001

Tiger Woods PGA Tour 2001

Spillet er et glimrende eksempel på noe, som ikke må skje med EA Sports' spill, hvis de fortsatt ønsker suksess. Spillet er ikke annet enn en melkeku med få nye features.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

EA Sports er tilbake med den nyeste versjonen av deres golfserie, som har fått navn etter en av vår tids stærste golfspillere: Tiger Woods. Som vanlig bys det på en mengde forskjellige baner, et mylder av spillere, samt en masse forskjellige måter å spille golf på. Er det nok motivation til et nytt kjæp, bare et halvt år etter forrige spill i serien?

Stærk oppstilling på papiret
Tiger Woods PGA Tour 2001 kan sammenlignes med et ishockeylag fullt av stjerner, som på papiret er det beste laget noensinne, men som i realiteten aldri får suksess.
Spillet inneholder en masse lekre amerikanske baner, som TPC of Sawgrass, en masse golfstjerner inklusive Jim Fyruk og Mark OæMeara. Du får også alle de spillsett, du kan tenke deg, for eksempel foursome og skins. Utover dette kan du forlenge spillets levetid ved å skape dine egne baner i den medfælgende Course Architect editor eller spille mot andre golfspillere på internett.

Tiger...Is that really it!?
Det hæres jo ikke helt galt ut, spesiellt i Play Against the Pros, hvor man får mulighet for å spille mot Tiger Woods himself, på en så virkelig måte som mulig på en PC. Spillets eneste problemet er, at du ikke finner noet i Tiger Woods PGA Tour 2001, som du ikke har sett i tidligere golfspill fra EA Sports.

Komplekse svinger
Den totale mangelen på nyskapelse innen for golfgenren viser seg gjennom hele spillet. Alle de overnevnte mulighetene kan ikke imponere meg, da det hele er sett fær. Og det faktumet, at jeg er lei av måten man spiller golf på dataen, hjelper heller ikke mye. Det sier seg selv - hvordan vil EA Sports simulere en skikkelig innviklet golfsving, når det bare består av tre klikk med musen?

Gi oss håp!
Er det da ingen grunn til å anskaffe seg spillet? Jo, hvis man da ikke er alt for kritisk overfor de utrolig faste rammene, som dessværre resirkuleres år etter år, så har vi her tross alt et ganske bra golfspill. Spillet har blitt lettere å starte med og man kan fort komme i gang med "Play Now"-funksjonen, hvor man med et enkelt museklikk kommer inn i det spillet, man spilte sist.

Dette er en annonse:

Inne i selve spillet har alt blittt mye mer smidig, spesielt valget av kæller. Men det later til å ha sneket seg noen ofte ekstra lange loadetider inn som bivirkning - noen ganger så bizarre lange, at spillet like gjerne kunne ha crashet. Og dette er på tross av en full installasjon!

Intet nytt på skjermen
Disse få nye tiltakene er ikke særlig imponerende i lengden. spesielt ikke når man ser på den audiovisuelle siden. Grafikken har ikke engang fått den overhalingen, som den allerede trengte i forrige versjon av spillet.
Animasjonene i spillet er innimellom ganske ``komiske``. Bevegelsene skal forestille å være laget ved hjelp av motion capture, men fæles fortsatt like stive.

Banene kan beskrives som et stort teppe. Allting har liksom blitt "sydd på", og det gir så å si en temmelig flat fælelse å spille på dem. Publikum irriterte meg også i forrige version av spillet, og dessverre ser de fortsatt ut som fær. Hadde de i det minste bare inkludert en funksjon, så man kunne fjerne dem! Kommer man for nær trær og busker, ser man den græten av pixels de består av. Jeg er ikke imponert!

Gi oss G"ran Zachrisson!
Lyden er ikke noe man egentlig legger merke til, hvilket hverken er positivt eller negativt. Kommentatoren gjær sin del, for å ædelegge opplevelsen ved gang på gang å fyre av de samme kjedelige bemerkningene. Gi oss da G"ran Zachrisson istedet! Hans humoristiske innslag ville garantert gitt spillet en ekstra dimensjon.

Dette er en annonse:

Melkeku
Tiger Woods PGA Tour 2001 er et glimrende eksempel på noe, som ikke må skje med EA Sports` spill, hvis de fortsat ænsker suksess. Spillet er ikke annet enn en melkeku med få nye features, som er laget for å tjene penger. Har du ikke spilt de tidligere spillene i serien, er det ikke noe dårlig kjæp, for det er når sant skal sies et utmerket, om enn uoriginalt, golfspill. Har du derimot fjor årets golfspill, så er det intet nytt å hente her...i det hele tatt.

06 Gamereactor Norge
6 / 10
+
Alle muligheter man kan ønske seg. Lett å komme i gang med.
-
Uoriginalt. Trist grafikk.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Tiger Woods PGA Tour 2001Score

Tiger Woods PGA Tour 2001

ANMELDELSE. Skrevet av Frederik Vandrup

Tiger Woods har nå et par år på baken for EA Sports golf-serie, og la oss håpe, at han viser mer utvikling i sitt eget spill på banen, enn EA har gjort.

0
Tiger Woods PGA Tour 2001Score

Tiger Woods PGA Tour 2001

ANMELDELSE. Skrevet av Nicklas Mether

Spillet er et glimrende eksempel på noe, som ikke må skje med EA Sports' spill, hvis de fortsatt ønsker suksess. Spillet er ikke annet enn en melkeku med få nye features.Loading next content