Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row IV

Tilbake til steinalderen i Saints Row IV

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne hos Volition, skaperne av Saints Row-serien, er utvilsomt en morsom gjeng, og etter den humoristiske julepakken "How the Saints saved Christmas" til Saints Row IV hoppet de rett over til noe helt annet. Denne gangen vendte de blikket helt tilbake til steinalderen, med den passende døpte tilleggspakken The Stone Age Pack.

Pakken er allerede lansert til både PS3, Xbox 360 og PC, med en prislapp på ca. 30 kroner. Selv beskriver utviklerne pakken på følgende vis:

Bring the past into the present with this pack of 100% historically-accurate DLC. Don the trendiest prehistoric animal pelts, arm yourself with the legbone of a long-extinct species, bonk enemies in the face with a bloody club, and then take the whole crew out for bronto-burgers in the latest high-tech vehicle from Stoned Motor Corp!

Av innhold finner du dessuten følgende:

• Weapon - Costume: Giant club weapon
• Weapon - Costume: Giant bone weapon
• Clothing: Male caveman outfit
• Clothing: Female caveman outfit
• Vehicle: Flintstone's like car

Bilen fra The Flintstones (hvertfall neste). Nice touch!

Saints Row IVSaints Row IV

Relaterte tekster

0
Saints Row IV: Re-ElectedScore

Saints Row IV: Re-Elected

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

The Saints er tilbake for nok en president-periode, men er det nok kjøtt på beinet? Vi har testet Re-Elected på dagens konsollgenerasjon...

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

I det nye Saints Row er du president, du har alt du trenger av våpen og du har superkrefter. Likevel er det noe som mangler. Vi har satt karakter.

1
Lag dine egne våpen til Saints Row IV

Lag dine egne våpen til Saints Row IV

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det finnes allerede en gigantisk lilla dildo man kan bruke som et våpen i spillet, laget av utviklerne selv, så det er ikke så lett å se for seg hva hvermannsen skal...Loading next content