Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
This War of Mine

Tillegg til This War of Mine hjelper flyktningbarn

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Salget av den nyeste tilleggspakken til overlevelsesspillet This War of Mine har samlet inn nok penger til å hjelpe 350 syriske flyktningbarn i Jordan og Irak.

Tillegget består av gatekunst skapt av kunstnere fra hele verden som vises frem i spillet. Man kan selv velge hva man vil betale for pakken, og pengene går rett til den veldedige organisasjonen War Child.

This War of Mine er et litt annerledes krigsspill hvor du styrer en gruppe sivile som forsøker å overleve i en krigsherjet by. Du kan se hva vi syntes om spillet i vår anmeldelse.

This War of Mine

Relaterte tekster

5
This War Of MineScore

This War Of Mine

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Walløe

Ekte krig er ikke slik den fremstilles i Hollywood-filmer. Ekte krig er brutal og hensynsløs, og i This War Of Mine får vi se den gjennom de uskyldiges traumatiserte øyne...Loading next content