Norsk
Gamereactor
nyheter
Titanfall 2

Titanfall 2 har plutselig fått en oppdatering, og spillerne strømmer til serverne

Kan dette være en test for å se om folk fortsatt er interessert i serien?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Titanfall og oppfølgeren Titanfall 2 er en litt trist historie. Begge spillene var helt strålende, men fikk aldri de salgstallene de virkelig fortjente, og et tredje spill ble aldri utgitt. I stedet er spin-offen Apex Legends det eneste som i dag er igjen fra de to klassiske titlene.

Men uten noe forvarsel bestemte Respawn seg plutselig for å oppdatere Titanfall 2 i tide til helgen, et spill som har vært så godt som uspillbart i årevis med både ødelagte servere (hovedsakelig PC) og et ganske lite community (alle formater). Og med ting ordnet opp i, i tillegg til en vanlig spillelisteoppdatering, kom spillerne tilbake.

Ifølge SteamDB var det en topp på 23 234 samtidige spillere i løpet av helgen - noe som ikke er langt fra tidenes toppnotering (for to år siden), da det var 27 631 samtidige spillere. Selv om vi ikke kan få så detaljerte data fra konsollene, prøvde jeg Xbox-versjonen og fikk raskt i gang en kamp, noe som viser at det ser ut til å være mange som spiller på konsollene også.

Det er mange som håper at dette kan være et tegn på at Titanfall 3 faktisk er på vei, men vi vil på det sterkeste anbefale deg å holde forhåpningene på et fornuftig nivå, da det er stor risiko for å bli skuffet.

Titanfall 2

Relaterte tekster

8
Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Det første spillet i serien bød på større roboter og friere bevegelser enn noe skytespill før det. Oppfølgeren legger til enspiller og forbedrer oppskriften på alle områder...Loading next content