Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Titt på Corsair Vengeance M60

Corsair Vengeance M60 er sammen med Corsair Vengeance M90 Corsairs første mus på markedet. Som det meste av Corsairs portefølje er de rettet spesielt mot entusiaster og spillere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Denne musen, Vengeance M60 er rettet spesielt mot FPS-spillere. Det er tydelig blant annet ved knappen som befinner seg på siden av musen med profilen av et snipersikte inngravert.

HQ
Corsair Vengeance M60
Foto: Ole-Kristian Anfinsen

Corsair Vengeance M60 er utstyrt med en Avago ADNS-9500 Laserstream sensor som yter 5700 dpi, skulle kunne tilfredsstille de fleste krav hva gjelder presisjon. Presisjonen er justerbar i 3 trinn mens du spiller via knapper på musen. Disse trinnene er forhåndsinstilt, men kan endres. Hva som er lavest mulige DPI-setting er ikke oppgitt. Den tåler også 30G aksellerasjon, og den har et vektsystem på undersiden som lar deg bestemme totalvekt og tyngdepunkt.

Corsair Vengeance M60
Corsair Vengeance M60 har en egen "FPS-knapp" på siden som opereres med tommelen. Foto: Ole-Kristian Anfinsen

Det mest bemerkelsesverdige med musen er likevel den såkalte Sniper-modusen. Dette er funksjonen vi tror virkelig kan selge denne musen. Det er funksjonen du kanskje ikke visste at du sårt savnet - men nå vet du det. Funksjonen er en knapp som aktiveres med tommelen, og så lenge den røde knappen trykkes inn senkes dpi-innstillingen til et nivå du kan sette selv, for økt presisjon for eksempel idét du zoomer inn for et hodeskudd. Det lar deg gå midlertidig fra en høy dpi-setting til en lav for å gå fra hurtighet til presisjon på et brøkdelssekund i den virtuelle kampens hete.

Dette er en annonse:
Corsair Vengeance M60Corsair Vengeance M60
M60 har et vektsystem som lar spilleren justere vekt og tyngdepunkt etter preferanse. Foto: Ole-Kristian Anfinsen

M60 har også en polling rate på 1000 Hz og PTFE museføtter for optimal glid. Dessuten kan du selv justere lasersensorens lift-off-distance. Det vil si hvor langt av museflaten du kan løfte musen før sensoren slutter å registrere bevegelse. Det er fem trinn mellom 1 mm og 5 mm som lar deg stille etter personlige prefferanser avhengig av hva slags spillestil du bruker.

Corsair Vengeance M60
Foto: Ole-Kristian Anfinsen

Sist men ikke minst, så er denne musen, i likhet med så mye av det andre Corsair lanserte denne gangen, bygget av et stykke aluminium som gir en helt egen kvalitetsfølelse og blankt utseende. Det åpne designet gjør den kanskje litt åpen for heftelser og støv, men det er industrielt og i stil med de andre produktene fra Corsair.

Dette er en annonse:
Corsair Vengeance M60Corsair Vengeance M60
Foto: Ole-Kristian Anfinsen
Corsair Vengeance M60
Corsair Vengeance M60
Corsair Vengeance M60
Corsair Vengeance M60
Corsair Vengeance M60

Relaterte tekster

0
Titt på Corsair Vengeance M60

Titt på Corsair Vengeance M60

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Ole-Kristian Anfinsen

Corsair Vengeance M60 er sammen med Corsair Vengeance M90 Corsairs første mus på markedet. Som det meste av Corsairs portefølje er de rettet spesielt mot entusiaster og spillere.Loading next content