Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Titt på Corsairs tre nye hodesett

Vi har vært i England og sett lansering av en rekke nye produkter. Retningen Corsair går i overrasker kanskje noen, men det har vært signaler en stund om at dette ville komme.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I London før helgen så vi Corsair presentere sin nye portefølje av mus, tastaturer og hodesett i Vengeance-serien idet de entrer et nytt marked. Blant produktene som ble lansert for første gang var tre nye hodesett, Corsair Vengeance 1100, Corsair Vengeance 1300 og Corsair Vengeance 1500. Alle disse skal bringe en ny lydopplevelse til oss spillere.

HQ

Hodesettene er ikke laget av aluminium og følger et mer tradisjonelt design. Corsair hevder likevel å kunne by på overlegen lyd.

Corsair Vengeance 1100

Corsair Vengeance 1500
Corsair Vengeance 1100 - veiledende pris i USA $39. Foto: Ole-Kristian Anfinsen

Med dette headsettet hevder Corsair å sikte mot spilling i timevis i strekk. Undertegende har aldri hatt noe sans for øreklokker som ligger oppå ørene, men bøylen som fester hodesettet bak i nakken, skal visstnok være bedre for bruk over lengre perioder i strekk.

Dette er en annonse:

Vengeance 1100 har 40 mm drivere, en fleksibel mikrofon med støykansellering og valget mellom 3.5 millimeter lydinngang eller et medfølgende USB-adapter med innebygget lydkort.

Corsair Vengeance 1300

Corsair Vengeance 1500
Corsair Vengeance 1300 - veiledende pris i USA $79. Foto: Ole-Kristian Anfinsen

Corsair Vengeance 1300 har 50 millimeter drivere, en støyreduserende mikrofon, 3.5 millimeter audiojack-tilkobling, og et design med utskiftbare øreputer som ligger som klokker rundt ørene for komfort og isolasjon mot eksterne lyder. Kabelen er flettet for maksimal holdbarhet. Den er også festet til en relativt stor kontrollenhet som lar deg styre volumet, samt skru av og på mikrofonen.

Dette er en annonse:

Med høytalernes plassering inne i klokkene skal 1300 dersom du har et kompatibelt og kraftig lydkort by på tredimensjonal lyd overlegent 'mange hodesett'.

Corsair Vengeance 1500

Corsair Vengeance 1500
Corsair Vengeance 1500 - veiledende pris i USA $99. Foto: Ole-Kristian Anfinsen

Corsair Vengeance 1500 er det mest profilerte og avanserte av de tre hodetelefonene Corsair presenterte. Dette er arvtakeren til Corsair HS1, men med viktige oppdateringer. Det akustiske bildet og lydprosessoren skal være forbedret fra forgjengeren. Så er tilsynelatende også designet. Her er igjen detaljer i aluminium i likhet med de nye mus og tastaturene.

I likhet med Vengeance 1300 har dette hodesettet 50 millimeter lyddrivere, utkiftbare øreputer som former seg etter hodet ditt og ligger rundt ørene som klokker, støyreduserende mikrofon, og en enkel, men lett omgripelig kontrollenhet.

Vengeance 1500 er derimot utstyrt med en USB-tilkobling og medfølgende innebygget eksternt lydkort. Dette har også Dolby-teknologi for Virtuell 5.1 Surround, og støtter også 7.1 surround ved et valg i menyen.

Corsair Vengeance 1500Corsair Vengeance 1500
Corsair Vengeance 1100
Corsair Vengeance 1500Corsair Vengeance 1500
Corsair Vengeance 1300
Corsair Vengeance 1500Corsair Vengeance 1500
Corsair Vengeance 1500

Relaterte tekster

0
Titt på Corsairs tre nye hodesett

Titt på Corsairs tre nye hodesett

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Ole-Kristian Anfinsen

Vi har vært i England og sett lansering av en rekke nye produkter. Retningen Corsair går i overrasker kanskje noen, men det har vært signaler en stund om at dette ville komme.Loading next content