Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Street Fighter X Tekken

To klassiske spill møtes til kamp

Masse ny info om Street Fighter X Tekken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

At fans av slåssespill har sansen for å mikse og trikse med forskjellige råtasser har blitt bevist av den populære Marvel vs. Capcom-serien.

I et samarbeid har Capcom og Namco nå kommet godt i gang med et nytt blandingsprosjekt, der slåssekjempene fra Street Fighter og Tekken ryker i tottene på hverandre.

Prosjektet består i at to spill utvikles, Street Figher X Tekken, og Tekken X Street Figher. Konseptet er det samme i begge spillene men førstnevnte vil benytte seg av spillmotoren fra Street Fighter IV, mens sistnevnte tar i bruk motoren fra Tekken 6.

Uansett hvilken motor du foretrekker ligger forholdene til rette for intens slåssing med dine favorittkarakterer fra begge de kjente seriene.

På Capcoms Captivate-messe kunne produsent Yoshinori Ono fra Capcom røpe noen av hissigproppene du vil få slåss med. På Street Fighter-siden finner vi blant annet Ryu, Ken, Chun-Li, Guile og Abel, mens stjernegalleriet fra Tekken kan glimre med blant annet Kazuya, King, Nina, Bob og Marduk.

Spillet vil ikke være klart før i 2012, men da får du i det minste god tid til å pønske ut hvilken av seriene du synes er den aller heftigste. Ta uansett en titt på trailerne:

Street Fighter x Tekken - Tekken Gameplay Trailer
Street Fighter x Tekken - Street Fighter Gameplay Trailer

Hvis stillbilder er å foretrekke har en mengde av disse også kommet inn, se bare her:

Street Fighter X Tekken
Street Fighter X TekkenStreet Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken
Street Fighter X TekkenStreet Fighter X TekkenStreet Fighter X Tekken
Street Fighter X TekkenStreet Fighter X Tekken
Street Fighter X TekkenStreet Fighter X TekkenStreet Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken
HQ

Relaterte tekster

Street Fighter X TekkenScore

Street Fighter X Tekken

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki GR SE

Capcom og Namco barker sammen for å avgjøre om tre dimensjoner er bedre enn to, og hvem som er sjangerens mester...Loading next content