Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mirror's Edge

To oppfølgere på vei

Dead Space og Mirror's Edge fortsetter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts har skrudd ned forventningene til årets spillomsetning, men legger likevel klare planer for fremtiden. Og i disse planene finner vi oppfølgere til Dead Space og Mirror's Edge.

Ifølge nettsiden Shacknews er begge oppfølgerne under utvikling, og EA har ingen planer om å avslutte Mirror's Edge-serien til tross for at salgstallene ikke har innfridd så langt.

- Dead Space er en sikker langsiktig vinner hos oss. Mirror's Edge ble positivt mottatt, så den serien fortsetter, men vi ser nærmere på noen designelementer slik at den sterke IP-en til serien passer sammen med sunn forretningssans. Det skjer ganske ofte at en spillseries førsteopplevelse ikke selger like mye som de neste spillene i serien gjør, sier EA-sjef John Riccitiello til Shacknews.

Mirror's Edge
Mirror's Edge
Mirror's Edge
Mirror's Edge
Mirror's Edge
Mirror's Edge

Relaterte tekster

Mirror's EdgeScore

Mirror's Edge

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Det er nytenkende, det er lekkert, og det er fantastisk vanskelig. Carl Thomas har trent opp stålkondis og testet ut Mirror's Edge!Loading next content