Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Tokyo Tekken Masters utsatt på grunn av coronaviruset

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Coronaviruset sprer seg raskt, og hele verden frykter det. Mange begivenheter har enten blitt kansellert eller utsatt av frykten for viruset, og nå kan vi tilføye nok en utsettelse på den stadig voksende lista.

Bandai Namco har informert via Twitter at Tokyo Tekken Masters, som skulle gå av stabelen den 16. mars, vil bli utsatt til et senere tidspunkt. Heldigvis er det kun en utsettelse og ikke en kansellering.

"With a heavy heart we want to inform you that Tokyo Tekken Masters will be postponed until a later date due to Coronavirus (COVID-19) concerns. Stay tuned for updates as we continue to monitor the situation closely."

Mer informasjon om Tokyo Tekken Masters og siste nytt om utsettelsen finner du her.

Tekken 7

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content