Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Toronto Defiant har fått ny hovedtrener

Og har skilt lag med to av sine spillere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Toronto Defiant Overwatch League-laget blir med på Overwatch League-moroa utenfor sesongen, ved også å komme med noen forskjellige kunngjøringer. Dette kommer i form av både et hovedtrenertillegg, og også utgivelsen av ytterligere to av sine aktive spillere.

Når det gjelder hovedtreneren, vil det være den tidligere San Francisco Shock-assistenttreneren, Cas "Casores" Andel som kommer til laget og ønsker å lede dem i 2023-sesongen.

Når det gjelder de to neste spillerne som forlater laget, etter den nylige avgangen til Lee "Twilight" Joo-seok og Jeong "Heesu" Hee-su, vil nå både Kim "MuZe" Young-hun og Jung "ALTHOUGH" Hyun-wook begge gå videre også.

Med en stadig mindre aktiv liste, forvent å se mange signeringer i løpet av de kommende ukene og månedene, mens Defiant forbereder seg på 2023-sesongen.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content