Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Toronto Defiant signerer kontrakt med Finale

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch League-laget Toronto Defiant har avslørt via Twitter at de har signert kontrakt med en av de mer lovende Contenders-spillerne, en DPS fra Uprising Academy ved navn Jung-woo "Finale" Lim, som nå kommer til å gjøre OWL-debut.

Finale har spilt for Uprising Academy siden mars, og har allerede hjulpet laget til å vinne en rekke avgjørende seiere siden.

Nå har Defiant det krevde antallet spillere for at de kan konkurrere i den kommende 2022-sesongen, hvor de går over til Overwatch 2 og et 5v5-format.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content