Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Toronto Defiant sparker trener Bishop

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi begynner smått å komme tettere og tettere på den andre sesongen av Overwatch League, som kan skryte av å være den største esportligaen i verden. Alle lagene har brukt de siste par månedene på å gjøre seg kampklare, men nå nylig har ett lagt foretatt en drastisk beslutning.

Via deres offisielle Twitter har League-laget Toronto Defiant avslørt at de faktisk har sparket treneren, Beomjun 'Bishop' Lee. De sier at han er blitt "relieved of duties, effective immediately."

Han var sjefstrener på laget, og vi vet nå at de assisterende trenerne, Matthew 'Optidox' Sims, Sungbo 'Mobydik' Shim, og Dennis 'Barroi' Matz vil ta over sammen, da stillingen inntil videre ikke er besatt.

Organisasjonen har ikke gitt noen offisiell forklaring, men laget har som du kanskje vet ikke vært på toppen.

Overwatch
Photo: Toronto Defiant

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content