Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

Toronto Ultra vinner 2022 Call of Duty League Kickoff Classic

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den store 2022-sesongen i Call of Duty League er offisielt i gang, og det starter naturligvis med en Kickoff Classic-turnering. Den varte i noen dager, og her skulle samtlige CDL-lag kjempe om en premie på 30 000 dollar, og selvsagt poeng til resten av sesongen.

Atlanta Faze så ut til å være den store favoritten på vei inn i turneringen, men de ble faktisk slått ut allerede i første runde av Seattle Surge 3-1.

Dermed var det altså Toronto Ultra som ble favoritten, ettersom de endte forrige sesong på en andre plass. Og ganske riktig så fant de tre kamper i trekk mot Florida Mutineers, LA Thieves og Seattle Surge, og endte med å ta seieren.

Call of Duty: Vanguard

Relaterte tekster

4
Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aldeles nydelig grafikk, lyd og musikk blander seg sammen med en grei historie, gigantisk multiplayer og artig Zombies for å forhindre at årets spill ikke føles som om kua er melket helt tørr.Loading next content