Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Total Overdose

Total Overdose

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hva får man om man blander Tony Hawk, Max Payne, The Matrix og GTA? Jo, total overdose av action med litt "bullet time" og noen heftige triks. Deadline Games ser ut til å levere varene på papiret, men fungerer nå denne formelen for underholdning slik den skal?

HQ

Ramiro Cruz, eksfange og "trigger happy" til beinet. Din tvillingbror er "uheldigvis" politimann og når han finner ut at et narkotikakartell har drept faren deres, bytter de om rollene, slik at Ramiro får leke seg som spaner. Stort mer er det ikke å si om bakgrunnshistorien i Total Overdose, men at historien er litt tynn gjør slettes ingenting.

En serie som har hatt stor suksess de siste årene er GTA serien, og Total Overdose vil nok bli sammenlignet med San Andreas, enten det vil eller ei. Dette kan nok både være en god ting og en dårlig ting, det har mye å leve opp til hvis det skal ha noe håp om å "matche" San Andreas i gameplay og holdbarhet. Hvis San Andreas er en flybillett på businessclass, så vil Total Overdose være en billett til økonomiklassen. Du får det du betaler for og på reisen vil du kose deg så godt som mulig.

Deadline Games har valgt å låne elementer fra både Tony Hawk og Max Payne spillene, som i og for seg er en meget god ide. De aller fleste husker vel hvor befriende det er å hoppe frem fra skjulestedet sitt, sette på "bullet time" modus og pepre løs på fiendene før de forstår hva som har skjedd. I Total Overdose blir man også belønnet for finurlige måter å ta livet av fiendene dine på, altså litt inspirert av Tony Hawk, bare at her må man være kreativ med pistolene i stedet for med rullebrettet. Ekstra morsomt er det også når man har samlet opp nok poeng slik at man kan bruke såkalte "Loco Moves", hvor man enten får heftige våpen eller sprø triks til å ta kål på motstanderne med. Om du husker filmen Desperado og scenen hvor Banderas bruker gitarkassen som våpen, vil du nok bli overrasket når du kan gjøre det samme i Total Overdose. Samle nok poeng og "El Mariachi" er din for noen sekunders total ødeleggelse. Ting som dette gjør at Total Overdose føles litt mer arkadeaktig enn GTA spillene. Dette er vel og bra, for hvis spillet hadde vært en ren GTA klone kunne nok resultatet blitt svært annerledes.

Noen fan av rap blandet med spansk musikk har jeg aldri vært, men i Total Overdose er det faktisk så forseggjort at det fenger. Etter å ha fullført spesielle mål i et oppdrag, skifter ofte tempoet og det samme gjør musikken. Vel gjennomtenkt fra utviklernes side vil jeg påstå. Grafikken er ikke av det aller peneste slaget, men den fungerer fint til sitt formål. Det er klart at Deadline Games har fokusert på å gjøre spillet så actionfylt som mulig og det har de jammen lykkes med. Heftige eksplosjoner, troverdige våpen og heseblesende "gunfights" er stikkord som utgjør størsteparten av spillet. Dialogene er dessverre ikke så mye å skrive hjem om, de er helt på det jevne, men ikke fullt så gode som de i GTA spillene. Lite gjør det når spillet er så velprodusert som det er, og historien tydeligvis ikke er spillets viktigste aspekt. Hvis man vil ha et spill med tung og gripende historie tviler jeg på at man søker trøst i actionspill, dette overlater Total Overdose til rollespill og adventure sjangeren.

Dette er en annonse:

Som et sammensurium av lånte elementer fra andre spill, fungerer Total Overdose egentlig ganske godt. Kulene flyr og poengene lister seg oppover når man kvester uintelligente meksikanske banditter. Fyr opp "El Mariachi" eller lek deg med "Golden gun" for å utføre hodeskudd for hva det er verdt. Hvis du ikke helt trives med å ta beina fatt har du også selvfølgelig muligheten til å stjele biler. En interessant detalj er at man kan hoppe ut av bilen i fart for å forårsake stor materiell skade på dine omgivelser eller ta folk med døra. Styringen fungerer også bra. Ramiro skyter på det du ber han om og er ikke vanskelig å befale ut i gatekrig. Alt i alt er Total Overdose et velprodusert og gjennomtenkt spill. Men det gjør mye av det samme som GTA - og når alt kommer til alt, så har vi sett mye av dette før. Men det må sies at spillet er en svært god andreplass.

Total Overdose
Total Overdose
Total Overdose
Dette er en annonse:
Total Overdose
Total Overdose
Total Overdose
Total Overdose
Total Overdose
Total Overdose
Total Overdose
Total Overdose
Total Overdose
Total Overdose
Total Overdose
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Heftig sammensurium av forskjellige spillstiler, artige våpen, actionfylt.
-
Historien er ikke helt "top notch", til dels dårlig dialogføring og stemmeskuespill. Lange lastetider.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content