Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Total War: Warhammer III

Total War: Warhammer III er dagens GR Live-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går var den offisielle lanseringsdagen til siste del av fantasy-strategitrilogien til Creative Assembly, Total War: Warhammer III. Spillet fortsetter etter hendelsene som ble utforsket i de forrige spillene, og gir spillerne den uoverkommelige oppgaven å begi seg inn i Realm of Chaos for å kjempe for verdens skjebne.

Spillet er altså nå tilgjengelig på PC (og PC Game Pass), og vi skal starte kampanjen i dagens GR Live, der Rebeca kommer til å spille de første to timene fra klokken 16. Du kan få det med deg på vår GR Live-side, Facebook, YouTube og Twitch.

I mellomtiden kan du jo sjekke ut anmeldelsen vår her, og ta en titt på traileren nedenfor.

HQ
Total War: Warhammer III

Relaterte tekster

0
Total War: Warhammer IIIScore

Total War: Warhammer III

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Generalen Patrik har begitt seg ut på jakt etter demoner, sjeler, gudeblod og imperiumbygging i Creative Assemblys avsluttende tredje tittel, basert på Warhammer Fantasy Battles...Loading next content