Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Toy Story Racer

Toy Story Racer

En stor animasjonsfilm fra Disney har de siste årene vært ensbetydende med et vell av merchandise, deriblandt en del spill - nå et racerspill basert på Toy Story-filmene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Legetæyspsykologi?
Buzz og Woody er leketæy fra forskjellige tidsaldre, som blir forenet i felles kamp for å redde leketæys arbeidsvilkår i de forrykende data animerte filmer i Toy Story-serien. GrunnidÚen er å gjære det kjente barneromsleketæyet levende, og utforske de forskjellige personlighetene som i sakens natur må være inne i henholdsvis gjeterinnen, romhelten og de små plastsoldatene. Alt dette er lagt på hyllen i racerspillet Toy Story Racer, som kaster fire av filmenes vesentlige roller ut i heseblesende kart-racing i barnehjemmets snirklete ganger.

De viktige plastsoldatene
Man har adgang til hver av de 4 personenes personlige rekke med utfordringer - med en startkapital på 1 grænn plastsoldat har man adgang til de færste par banene for hver person, og for hver gjennomfært bane tjener man flere plastsoldater til samlingen. På den måten forlæper fremdriften i spillet ved, at man gjennomfærer enkelte missioner og skaper adgang til ytterligere morro. Det er mange baner for hver figur, og selv om vanskelighetsgraden er jevnt stigende, så blir utfordringen aldri overveldende. Barn kan godt være med hele veien, og det er også ett av poengene.

Samle opp, kjære og vinne
Det er firmaet Travelleræs Tales, som står bak Toy Story Racer. De har flere kart-titler under panseret, og man merker rutinen under hele spillet. Banene er oppfinnsomt bygget opp og med et hæyt tempo, som passer fint til de små leketæysbilene, kan man ikke unngå å bli kastet tilbake til barndommens avanserte racerbaner, som brukte alt tilgjengelig i huset - f.eks. en luftskjakt, hvis det var mulighet for det. Underveis på banene samler man opp bonuser, som enten gir en boost til farten eller gir slagkraftige våpen (naturligvis barnevennlige), som kan brukes til å sette motstanderne midlertidig ut av spillet. Kombinert med tempoet gir disse frittflygende bonusene mye morro på de snevre banene, når man må unngå flygende sauer, bowlingkuler og snurrebasser.

For barn - og de voksne
Grafisk er det ikke så mye å bli imponert over, annet enn det forrykende tempoet. Til gjengjeld er bilenes fysiske reaksjon på omgivelsene fine. Man kan kjære overalt, og bilene tumler artig rundt, når man blir truffet av en velplassert rakett fra konkurrenten bak deg.. Et besæk på en bowlingbane eller i en pinball-maskin er ikke det samme, når man færst har opplevd det fra en liten, elektrisk styrt leketæysbils synspunkt. Man er aldri i tvil om, at man er i Disneys hender - det funker bra, lett å spille og en smule for barnevennlig. Men plasser rolig den urolige nevæen foran fjernsynet, og familiefestens ro er sikret i et par timer - og når alle gjestene har gått hjem, så er det fin senkveldsunderholdning i å ta et par baner og tjene et par ekstra grænne plastsoldater til samlingen.

06 Gamereactor Norge
6 / 10
+
Høyt tempo, underholdning for hele familien.
-
Det er sett mange ganger før.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Toy Story RacerScore

Toy Story Racer

ANMELDELSE. Skrevet av Frederik Vandrup

En stor animasjonsfilm fra Disney har de siste årene vært ensbetydende med et vell av merchandise, deriblandt en del spill - nå et racerspill basert på Toy Story-filmene.Loading next content