Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Travis Strikes Again: No More Heroes

Travis Strikes Again hinter til No More Heroes 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

SPOILERADVARSEL! Ingar har brukt de siste dagene på å spille gjennom Travis Strikes Again: No More Heroes for å kunne dele sin anmeldelse med dere. Etter flere timer med det han mener er et helt greit spill kom han til rulleteksten, hvor han møtte på noe som virkelig fikk hjertet til å slå.

Rulleteksten avsluttes med at vi får løpe rundt i et såkalt testerom med en forsøksdukke. Slike rom brukes hovedsakelig av utviklere når de skal teste ulike ting under utviklingen, så da er det ganske interessant at følgende

"We are in development. For what game? Like I'm gonna tell you that."

Man trenger ikke akkurat å være den skarpeste kniven i skuffen for å forstå hva dukken hinter til, særlig siden Suda selv var tidlig ute med å si at han mer enn gjerne ville lage No More Heroes 3 etter at han var ferdig med dette spillet. Dermed er det bare å smøre seg med tålmodighet mens vi venter på flere spinnville eventyr med Travis Touchdown.

HQ
Travis Strikes Again: No More Heroes

Relaterte tekster

0
Suda 51 er nå 51

Suda 51 er nå 51

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Den japanske utvikleren Goichi Suda er bedre kjent som Suda51, og nå stemmer det navnet bedre enn noensinne fordi han fyller 51 år i dag. Gratulerer med dagen! Suda-san...Loading next content