Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Trekker Team Liquid seg fra Overwatch?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Overwatch League vil starte opp senere i år, og fansen gleder seg selvsagt til å se noen av verdens beste spillere kjempe mot hverandre i det meget populære spillet. Uheldigvis kan det virke som om de ikke får se alle vi trodde ville være med.

ESPN hevder nemlig at Team Liquid ikke vil delta, og at de faktisk oppløser laget i det store og hele. Kilder de har snakket med i organisasjonen, inkludert enkelte medlemmer av laget, hevder også at laget ønsker å selge plassen sin i konkurransen som starter 14. august.

Noen av spillerne skal tydeligvis ha bestemt seg for å gå over til andre spill. Shane 'rapha' Hendrixson, Andrew 'id_' Trulli, og Tim 'DaHanG' Fogarty har allerede sagt at de skal spille for Team Liquid i Quake Champions på QuakeCon senere denne måneden.

Vil du savne disse i Overwatch, eller er det bare greit at de finner seg nye spill?

Overwatch
Photo: Team Liquid

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content