Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops 4

Trenere får eget headsett i CWL Pro League-kamper

Mange vil at treneren skal få være med på scenen når laget deltar i kamper.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor snakket eUnited sin Call of Duty-trener Brian 'Saint' Baroska ut om bekymringene sine rundt det at Call of Duty-trenere ikke er tillatt på scenen under kamper ulikt de fleste andre esporter. Nå har medgrunnleggeren av MLG, Adam Apicella, gått ut på Twitter og avslørt noen endringer som er på vei.

"After assessing feedback we will be adding a 6th headset to the main stage for Pro League to allow for Coaches to more easily communicate with their team between maps," skriver han. "We will assess how this rolls out and adjust accordingly for Open events."

Som du kanskje ser blir ikke scenen nevnt i kunngjøringen, så det virker ikke som trenerne får muligheten til å bli med opp med det første, men dette er i hvert fall et steg i riktig retning.

Call of Duty: Black Ops 4

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content