Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SSX

Tricky-DLC til SSX bekreftet

EA annonserer Mt. Eddie Pack

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke kunne vi melde om hint som pekte i retning av en utvidelsespakke til det nye SSX, inspirert av det klassiske SSX Tricky fra 2001. Hvis du likte denne nyheten har vi en gladmelding til deg, nå har nemlig pakken blitt offisielt bekreftet.

Som meldt av Electronic Arts selv er nemlig tilleggspakken Mt. Eddie Pack underveis. Denne pakken vil by på et flunkende nytt fjell, som er inspirert av nettopp SSX Tricky.

Utgivelsesdatoen er satt til den 1. mai, og samtidig skal ytterligere to pakker slippes. Disse inneholder hvert sitt sett med spillbare karakterer, fra henholdsvis SSX Tricky og SSX 3.

SSX
SSX

Relaterte tekster

SSXScore

SSX

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Verdens villeste snowboardserie har endelig funnet veien til HD-generasjonen, og det er ingen tvil om hvem som er kongen på fjellet.Loading next content